Партията на Цветанов: Ще работим за промяна във всеки един град

  • 11 ноември 2020 12:09

  • 813
  • 4
© Републиканци за България

„Републиканци за България ще работят за промяна във всеки един град“.

Това заявиха председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев по време на срещата със симпатизанти и членове на партията от област Перник.

„Убеден съм, че трябва да има радикални реформи, които да бъдат направени в държавата във всяка една секторна политика“, уточни Цветанов. Той изрази мнение, че когато говорим днес за това, което вълнува всички ни – ковид ситуацията научаваме само как се харчат много пари.

Партията на Цветанов със 7 идеи за справяне с коронакризата

По думите на Цветанов смърността у нас се увеличава, а тази в останалите европейски държави намалява. „Това означава, че държавата няма адекватна политика. Ние от Републиканци за България направихме 7 предложения за справяне с кризата. Правителството загуби 8 месеца, в които можеше да определи ведомствените болници като болници за covid и те щяха да задоволят около 2/3 от необходимата леглова база, добре оборудвана с висококвалифицирани специалисти и да може да започне адекватното лечение", категоричен бе той.

Цветанов подчерта, че болниците, които са търговски дружества не могат да извършват плановите си операции и така се увеличава рискът от смъртност на хора, които имат други заболявания. Цветанов и Вълнев обсъдиха и други актуални въпроси стоящи на дневен ред като бюджета за 2021г., образованието, събитията от 10 ноември 1989 г. и промените настъпили и до днес, съобщиха от пресцентъра на Републиканци за България.

Последвайте канала на

Novini.bg
813 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Цветанов ,

2020.11.11 | 14:14

4
Трябва да отговаря за апартамента с личен асансьор и съответно за корупция , а не да прави партия. Не наядесе , алчен подлизур. Апартаментгейт им се размина само с изключване, от партията т.е. да не могат да крадат още, а за обикновените хора е затвор. Това ли е равенство пред закона? Каскета, да се самосезира, а не само да се хвали.
123

2020.11.11 | 14:08

3
Колко промяна искат мародериете -кравари ? Не ни ли сринаха нацяло ,или искат каквото е останало да е тяхно? Пълно безумие!

2020.11.11 | 12:49

2
"Другарю" Цветанов, а какво правите близо ДЕВЕТ ГОДИНИ заедно с НОЩНОТО ШКАФЧЕ? НЕ НАПРАВИХТЕ ли тази ПУСТА ПРОМЯНА? СТИГА вече!!! СКРИЙ се!!!
El toro de la Vega

2020.11.11 | 12:34

1
Има ли кои да му вярва на този мазник?И той направи партия за да лежи на гърба на народа!

Добави коментар

Водещи новини