Слави Трифонов: Правителството спечели време с пари от джипката, но не се подготви за кризата

  • 02 ноември 2020 13:36

  • 51097
  • 69
Слави Трифонов: Правителството спечели време с пари от джипката, но не се подготви за кризата
© Булфото, архив

През лятото правителството се заинати като магаре на мост и не подаде оставка. То, правителството или магарето, както искате го наричайте, ни каза, че оставка няма да има, защото идва тежка икономическа и здравна криза и само то може да се справи с нея. Никой друг. И ето че кризата дойде, а правителството, което имаше невъобразимото самочувствие, че единствено то може да се справи с нея, се проваля катастрофално. Това коментира лидерът на Има такава държава и тв водещ Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Отново във фейсбук той даде мнението си за ситуацията в държавата.

"Правителството си спечели време с хвърлянето на пари от джипката, но видимо не е използвало спечеленото време да се подготви за здравната криза.
Всъщност, правителството използва времето да спаси само себе си, а не да се подготви да помогне на всички. Което е негова основна задача и мисия.
Резултатите от това са плачевни - през телевизора здравният министър умолява болниците да не отказват прием на пациенти с Ковид, а пациенти с Ковид умоляват да ги приемат в болница, защото умират. И умират. Щото нямало места", коментира Трифонов.

По думите му има създаден хаос. Той недоумява как липсват места в болниците. 

"А какво направихте за лекарите и сестрите? Вдигате предизборно заплатите на раздутата си администрация, включително на някаква агенция по сортоизпитване и семеконтрол, щото била на първа линия за коронавируса, а сестрите отново да си стоят с мизерните заплати. Колко пъти сестрите бяха под прозорците и на прозорците на властта, за да искат добри условия на труд и достойно заплащане? Колко пъти ги излъгахте и пренебрегнахте? И не е ли вярно, че голяма част от медиците работят дори за по-малко пари в кризата, заради статута на болниците като търговски дружества?
Как стигнахте дотам, че сега искате бусове на жандармерията, бусове на пожарната и такситата да станат линейки? Да, изтребителите и военните кораби определено не стават за линейки", пише още Трифонов.

Последвайте канала на

Novini.bg
51097 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
Monk

2020.11.04 | 09:03

69
Глупака си мисли, че е много лесно да се вземат решения. Ако влезе в парламента ще му видим тъпата мисъл.

2020.11.03 | 19:35

68
Шат на патката главата, де е сестро Караджата? ПРОСТАКА НА ПРОСТАЦИТЕ, ЛИДЕРА! Тоз, когато се вземаха мерки и почти нямахме заразени и болни, пак не беше доволен. Тогава отново се правеше на мъж пред медиите и казваше веднага да отворят ресторантите и хотелите и щабът да се премахне. Не спря да плюеш по хората, които успяха да се справят с обстановката.Имат и образованието и опита, като лекари. Ти пък кой си, че да нареждаш какво да стане?! Като си толкова умен, предложи на СЗО плана си за справяне с кризата. Дано има какво да им кашеш и кой да те чуе! Представям си какво перчене ще бъде, ако влезеш в политиката. Тежко на България с управляващи, като теб!

2020.11.03 | 16:48

67
Г-н Трифонов, къде скрихте репортера си дето питаше къде са труповете? Сега е ясно къде са, ама са виновни онези дето положиха неимоверни усилия да ги няма. А за това, че ги има вие имате съществен принос. Поне замълчете и не използвайте чуждото нещастие за собствени облаги.

2020.11.03 | 15:24

66
Как няма един политик с топки да излезе да каже че цялата тая тъпотия с КОВИД-а е световна манипулация. .. "кризата" .. каква криза, като тя е изкуствено създадена по нареждане.. а иначе Славчо, подлогата на Герб дет е пръв приятел с Боко и го има и на снимки как си пият пиенето и как целува ръка на Иван Костов и свири на свадбата на сина му и още и още .. ма офцете го възприемат като новия месия дето ще ги спасява пак, пък той е най много от всички "още от същото" ..
ddd

2020.11.03 | 13:56

65
Грозен като учиндолски чалгар! Тъп като.... продавач на мареници!

2020.11.02 | 17:38

48
Коя е тая плешивата бабка в средата на снимката?
nimportequi

2020.11.03 | 12:52

64
Славуца парцуцата.
кк

2020.11.03 | 10:50

63
Тоя намръщен чалгар май много си ловярва, но на изборите ще има много изненади!
Наблюдател

2020.11.03 | 10:21

62
Тука всичките коментари един и същ ли ги пише?
7777

2020.11.03 | 10:15

61
Славчо,ти пък много си повярва...галфон
....

2020.11.03 | 10:14

60
Славчо каква криза бе??!? Нали вирус нямаше, нали се оплаквахте че мн ви плашел профеосра излишно. Сега както са казали мъдрите хора, които сее бури ще жъне урагани. За съжаление най много ще страдат тези които ви вярваха. Но сами са си виновни че са глупави

Добави коментар

Водещи новини