Борисов: Коронавирусът се завърна с нова сила. От нас зависи да минем по по-лекия път

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни. Това написа във "Фейсбук" премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!

Медици от „Пирогов“, МБАЛ "Св. Анна" и ВМА с емоционален призив да спазваме мерките

Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат.

Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!, апелира Борисов. 

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 27 октомври 2020 г.

Коментари

 1. 2020.10.28 | 10:15
  то беше ясно, че като дойде студения сезон ще се завърне с пълна сила, след като лятото в жегите не изчезна. но въпросът е защо тулупа обикаля строежите и сукаците с джипа три месеца вместо да обиколи болниците и да види подготвят ли се за нова вълна на епидемията. отговора е само един - не му пука. оглежда от всеки строеж, всеки баир и всеки завой колко чекмеджета рушвети ще вземе. а в болницте трябва да дава. помияр. ефтин демагог.
 2. 2020.10.28 | 09:47
  Как няма да се завърне с нова сила като всичко работи на макс диктатора ще го запомнят като убиец на лекари медицински персонал и учители
 3. 2020.10.28 | 08:02
  Със заема „следващо поколение“ така или иначе Европа ще се постави в зависимост от Америка и в частност от Англия…каквото и да се споразумеят за брекзит! За какво иначе ще теглят заем от борсата в Ню Йорк като има МВФ за тази работа? Докато англичаните държат картите на световната икономика, ще определят световните политики и ще са винаги печеливши. А другите държави като Германия и Франция не искат ли да раздават картите и да не са зависими от англосаксонците? А онзи лудия с „мустачките“ не започна ли войната точно срещу това статукво? Проблемът на руснаците е, че като тогава се обединиха с англосаксонците и го спряха, не знаеха какъв таралеж си вкараха в гащите с Англия и Америка, които до ден днешен ги докарват до просешка тояга ... За това сега правят „северен поток“ с германията срещу която воюваха, за да си изкарат таралежа от гащите.
  1. 2020.10.28 | 09:30
   А като ЕС вземе заем от америка, това означава, че следващото поколение на Европа ще изплати и разходите на англия по брекзит!
 4. 2020.10.28 | 09:15
  На бай ганьо трябва само глоби иначе главата неможе да му уври трябва яко контрол , днеска в метрото имаше един индивид без маска то вярно че прилича на тарзан акула му стига да бере банани по палмите само ама защо другите трябва да страдат
 5. 2020.10.28 | 06:55
  Тиквата прОСТА една и СЪЩА МАНТРА си вЪрти - да запазим болниците , чЕ НЯМА ТОЛКОВА ЛЕГЛА. нИЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАТВАРЯ , но всеки ДЕн затварят по нещО. ПЪРВО ЗАВЕДЕНИЯ , СЛЕД ТОВА уЧИЛИЩА И СТАДионИ. ДА ГО ДУХАШ ТИКВО ПРОСТА!
  1. 2020.10.28 | 09:12
   е муньо бардаците и стадионите трябваше да се затворят още миналият месец даже много закъсняха без чалгари и ритнитопковци може но без лекари неможе
 6. 2020.10.28 | 09:06
  Много тъпи парчета на едно място! Браво на вас! Вие, като представители на каймака на утайката за какви се мислите? Трябва да се спазват заповедите на министъра на здравеопазването, а не да правите каквото ви роди мозъка. То пък мозък за чудо и приказ!!! Не правите коментар по същество, а само глупотевини се ръсят.
 7. 2020.10.28 | 08:06
  С купуване на самолети, бтр- и и кораби , ли ще преборим вируса или със строежа на ненужни магистрали ??
 8. 2020.10.28 | 06:33
  Щом не ви гътна теб и твойта клика значи нена страшно
 9. 2020.10.28 | 06:05
  Ами хайде де, предавай НОЩНОТО ШКАФЧЕ и подай ОСТАВКА!!! Да СПАСИМ България, "Другарю" Борисов!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!
 10. 2020.10.28 | 06:00
  толуп търси все лекия път.Тука далавера няма .Ходи си в забвение.ОСТАВКА!
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет