Корабът на ДСБ не потъвал

  • 25 април 2012 11:10

  • 953
  • 2
Корабът на ДСБ не потъвал
©

"Корабът на ДСБ не потъва, корабът плува напред с пълна скорост", заяви пред журналисти в парламента депутатът от ПГ на Синята коалиция и председател на ДСБ-София Иван Иванов по повод това, че представители на районните ръководства на ДСБ в София обявиха днес решението си да прекратят членството си в партията.

"Петнадесетината членове на ДСБ, които са подписали това писмо, са от кръга, близък до четиримата наши активисти, които напуснаха ДСБ преди десетина дни", посочи Иванов. „Във всяка една от тези организации, към които принадлежат тези активисти, през миналата седмица бяха проведени събрания. Тези активисти бяха бламирани от своите собствени членове в организациите. В нито една от тези организации членовете не застават зад подписалите писмото. Нещо повече – те изразиха категорична подкрепа за националното ръководство и организациите са напълно стабилни”, каза Иван Иванов.

Той подчерта, че това е една малка част от актива на ДСБ в София, който е над 200 души. „Това, което искат да кажат, можеха да го кажат както на градското събрание на ДСБ в София, така и на събранията в тези организации. Там те мълчаха, но изслушаха острите критики на членовете, които се разграничиха категорично от тях”, подчерта Иванов. Очевидно целта им е да отидат към друг политически проект, който вероятно е проектът на Кунева, смята той. „Може би резултатът, който Кунева постигна на президентските избори, им дава надежда за постигане на кариеристични цели за бързо израстване.

Никого не визирам, а считам, че ние продължаваме стабилно да бъдем на политическата сцена и не случайно всяка седмица ще слушате и нашите изказвания по закони, по актуални проблеми на политиката и по организационните ни въпроси също”, каза Иван Иванов.
По думите му – това че ДСБ се разпада, е много, много далеч от истината и може би е желание на определени хора. Но ДСБ остава стабилната партия на българската десница и това ще го покажем и в следващите месеци, и на изборите, категоричен е Иванов.

Последвайте канала на

953 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Морския

2012.04.27 | 12:04

2
г-н Иванов,Вие като един от най-интелигентните членове на ДСБ е време да се замислите за Вашето политическо бъдеще.

2012.04.26 | 11:22

1
Правилно не потъва, той вече е потънал.

Добави коментар

Водещи новини