Кметът на Смолян оповести резултата от PCR след контакта си с Борисов и Нанков

  • 26 октомври 2020 10:30

  • 1412
  • 0
Кметът на Смолян оповести резултата от PCR след контакта си с Борисов и Нанков
© Pixabay

Преди седмица кметът на Смолян Николай Мелемов се срещна с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и зам.-регионалния министър Николай Нанков. И двамата бяха констатирани с положителен тест за коронавирус. Това наложи и градоначалникът да се изолира и да се тества. Снощи той съобщи резултата от направеното изследване.

"Уведомявам всички, които са имали среща с мен през тази седмица, че имам отрицателен PCR тест. Миналата неделя /18-ти октомври/ имах контакт с министър – председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и зам.-министър Николай Нанков, които са дали положителна проба за коронавирус. Към момента нямам никакви симптоми и се чувствам добре", обяви Мелемов. 

"Самоизолирал съм се още в петък, когато разбрах за положителната проба на зам.-министър Нанков. Според разпорежданията на РЗИ ще направя втори PCR тест, а дотогава ще бъда под домашна карантина. Своевременно ще ви информирам за резултатите! Пазете се и спазвайте стриктно противоепидемичните мерки", добави още той.

Борисов е с коронавирус

Борисов и Нанков бяха на обиколка из Родопите, където инспектираха новоизграждащия се с ГКПП с Гърция.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1412 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини