Цвета Караянчева честити празника на Кърджали

Нека тази година любовта към Кърджали да се изрази в дисциплина и спазване на противоепидемичните мерки, за да опазим медицинските си работници, учителите си, възрастните и уязвимите. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод празника на родния й град Кърджали.

„Тази година ще посрещнем празника на града ни без обичайните тържества. Кърджали ще бъде по-тих, улиците – по-празни. Няма как да не се отразят на настроението ни тревожните данни за покачването на заболеваемостта от потенциално смъртоносния вирус. И аз като всички вас вярвам, че в обозримо бъдеще ще можем отново да се събираме на концерти, панаири, да се срещаме на площада, за да се радваме на празника. Уви, това няма да се случи днес. И все пак, честит празник, Кърджали! Най-големият подарък, който можем да си направим в тези объркани и тревожни времена, е да опазим себе си и близките си здрави. Пожелавам на всички един радостен и разумно прекаран ден“, пише още тя.

Коментари

 1. 2020.10.21 | 21:45
  Куцка кържалийска.И проста.Оставка боклуци.
 2. 2020.10.21 | 15:13
  БРАВО ЦВЕТИ МЪЖКО МОМИЧЕ. БСП СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА
 3. 2020.10.21 | 11:09
  ЧЕСТИТО ВИ КЪРДЖАЛИЙЦИ СТАРА, НО МАЛКО УПОТРЕБЯВАНА ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПОТКА! ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ И ЛИЧНО ОТ У...БИЕЦА И КРАДЕЦА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!
 4. 2020.10.21 | 10:45
  Г-жп ПКП , Какъв е траурен език? Не сме пленници в конц.лагер! Живи сме! Здрави сме! С големи заплати ! С радост гледаме новия оковръстен булевард! Караме спокойно по широките и равни улици! Защо не си дойдохте в нашия Европейски град и да видите реализирани вашите десетгодишни обещания! Без никакво уважение към Вас Един обикновен кърджалиец
 5. 2020.10.21 | 09:59
  loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет