Радев ще отбележи Празника на парашутиста

  • 18 октомври 2020 06:38

  • 871
  • 33
Радев ще отбележи Празника на парашутиста
© Булфото, архив

Държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в отбелязването на Празника на военните парашутисти.

Тържеството ще се състои от 12.00 ч., пред паметната плоча на загиналите парашутисти, в градинката до сградата на Народното събрание.

Радев: Съдът трябва да защити Конституцията от гаврите с нея

В ритуала ще участва и министърът на отбраната Красимир Каракачанов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, представители на военнопатриотичните съюзи, ветерани, отбеляза БТА.

Novini.bg ще излъчва на живо церемонията

 

Последвайте канала на

Novini.bg
871 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
Бо

2020.10.18 | 14:05

33
По-голям гьонсурат от тази твар няма! Властите вървели по неговите стъпки! Ти да видиш! А втората му, "първата дама" носила мартеници из Трънско. Боже, боже! Що не слезеш да си прибереш вересиите, боже?
д

2020.10.18 | 14:04

32
Кръгом и бегом към Сибир и не се обръщай назад. Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя.Скоро ще търка наровете на някой затвор .
Никола Бенков

2020.10.18 | 14:03

31
цър цър ..Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
а

2020.10.18 | 14:02

30
За малко да повтори думите на Нинова, че ДЕМОКРАЦИЯТА МУ ОТНЕЛА ВСИЧКО. АМИ ФАТМАК КОМУНЕ, КАКВО ИСКАШ. ЗА ТЯХ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЧУЖДО НЕЩО. Кога беше искрен Радев.....когато отиде в Полша и подписа документ ,че Русия е враг номер едно и е за санкциите или, като се върна и каза, аз съм против санкциите, за да излъже и подведе народа. Когато излъга хората вчера, че Грипените са по изгодни, а те не са, защото са без оборудване, и като се сложи, стават два пъти по скъпи.
Николай Василев

2020.10.18 | 14:01

29
То с просто око е видно, че човекът си има сериозни психически отклонения, някои с такива проблеми се мислят за Наполеон, други за Александър Македонски... Много от тях са интелигентни по природа и успяват да заблудят успешно, както въпросният Румен Радев в и дори да се "издигнат" до постове в държавата, в институции и т.н. Има примери за много подобни психопати в историята.Невероятен простак.Е, тоя, вече става смешен. бедния червен цървул. Ако се впечатляваме така на брътвежите на всеки психясал социопат като Радев до къде ще я докараме
а

2020.10.18 | 13:59

28
ЧОВЕКА С ГЛАВОЛОМНО ПАДНАЛИЯ РЕЙТИНГ. КОЙ ВЕЧЕ ВЯРВА НА ТОЯ ДВУЛИЧЕН ШАПКАР. БЕШЕ В ПОЛША И ПОДПИСА ДОКУМЕНТ, ЧЕ РУСИЯ Е ВРАГ НОМЕР ЕДНО И Е ЗА САНКЦИИТЕ. ДОЙДЕ ТУК И ПРОПОВЯДВА, ТОЧНО ОБРАТНОТО. ТОВА ГО ПРАВИ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ И ЗА ТОВА ВЕЧЕ ИЗМИСЛЕНИЯ МУ РЕЙТИНГ ПОСТОЯННО ПАДА. А И ВИНАГИ ЗАЩИТАВА ПОЗИЦИИТЕ НА БСП. НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ЗАСТАНА ПРОТИВ ТЯХ И НОН СТОП ЗАСТАВА ЗАД НИНОВА И СИЕ
Iliana Pandeva

2020.10.18 | 13:59

27
“принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.
erny1957

2020.10.18 | 13:57

26
Освиркаха президента вече осем пъти, Пловдив Варна, Бургас, София, Шипка, Русе, Търново и последно онзи ден в Трявна. Бойко никъде не е освиркан, ха, де... Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя. Радев ще търка наровете по затворите.
давид

2020.10.18 | 13:56

25
Любовница на два щата (докато е женен) ,апартаментни далаверки ,избран от Решетников и избран с "даренията" на социално слаби и пенсионери ,кремълски агент - създал агентурна мрежа в Президентството ,заклет лобист на ГРИПЕН (защо ли) ,подстрекател на опит за държавен преврат и на бунтове и метежи (в съучастие с Божков и Ц. Василев) ,многократен нарушител на (кажи-речи всички текстове на Конституцията) и т.н.т ,и т.н.т. - кой (ли) ще е той ?
а

2020.10.18 | 13:56

24
Вече за 11 път Освиркан, Три пъти в Пловдив, Варна, Бургас, Трявна, Шипка, София, Търново, Граф Игнатиево, Свищов, Русе....хайде махай се народа не те иска..То с просто око е видно, че човекът си има сериозни психически отклонения, някои с такива проблеми се мислят за Наполеон, други за Александър Македонски... Много от тях са интелигентни по природа и успяват да заблудят успешно, както въпросният Румен Радев в и дори да се "издигнат" до постове в държавата, в институции и т.н. Има примери за много подобни психопати в историята.Невероятен простак.Е, тоя, вече става смешен. бедния червен цървул. Ако се впечатляваме така на брътвежите на всеки психясал социопат като Радев до къде ще я докараме

Добави коментар

Водещи новини