Бранимир Ботев: Време е да започнем да промотираме българските зимни курорти

  • 16 октомври 2020 17:45

  • 620
  • 1
Бранимир Ботев:  Време е да започнем да промотираме българските зимни курорти
© Кадър: БТВ

Освен дебата за България това дава и един интересен прочит, че от това ще произлезе един позитив за премиера. Ако форматът се пренесе от дясно в ляво това означава, че се очертава съвсем друг формат на противопоставяне между леви и десни идеи. ЕНП застана твърдо зад него. Това заяви експертът по туризъм и зам.-министър с този ресор в три последователни правителства Бранимир Ботев в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Резолюцията има един съветнически характер. Тя е подготвена от един от най-добрите юристи в света, който е бивш министър на правосъдието на Испания“, подчерта той.

Фалити за едни и печалби за други в туризма по време на COVID-19

„25-те точки са много сериозни и трябва да има задълбочен дебат по тях“, коментира експертът.

По отношение на зимния туризъм, Бранимир Ботев заяви, че затварянето на английския туризъм за нас е една голяма болка за нас. Ние би трябвало да направим необходимото, за да падне карантината за идващите от страната ни, тъй като не сме толкова рискова дестинация. Време е вече да започнем да промотираме българските зимни курорти, призова той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
620 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Промоция на зимни к.у.р.о.р.т.и в БГ

2020.10.16 | 18:51

1
Е.л.а.т.е в България на ски.Само при нас ще п.о.л.у.ч.и.т.е--И.м.и.т.а.ц.и.о.н.н.и .храни,н.и.с.к.о ка.ч..е.с.т.в.е.н.о. вино,б.е.з.а.к.ц.и.з.е.н. алкохол,лошо о.б.с.л.у.ж.в.а.н.е.,...н.а.м.р.ъ.щ.е.н.и. с.е.р.в.и.т.ь.о.р.и.,..хаос по време на в.е.ч.е.р.и и закуски--поради м.и.з.е.р.н.о ...заплащане на к.а.др.и.т..е МЕНИДЖЪР ресторант и лошите у.с.л.о.в.и.я на т.р.у.д-7 дена в с.е.д.м.и..ца.т..а на 15-16 часов работен ден,з.а.к.ъ.с.н.е.н.и.е. на Ш.а.т.ъ.л.а към ски пистите,н.а.д.п.и.с.в.а.н.е в с.м.е.т.ки..те.,....к.р.я.с.ъ.ц.и в и около хотела..Е.л.а.т.е. в България,,това е най добрата д.е.с.т.и.н.а.ц.и.я. за ниско к.а.ч.е.с.т.в.е.н.и ...т.у.р.и.с.т..и. и лошо о.б.с.л.у.ж.в.а.н.е.Вие п.е.ч.е.л.и.т.е. с нисък б.ю.д.ж.ет.,а ние хотелиерите си п.ъ.л.н.и.м. ...г.у.ш.к.а.т.а с милиони от м.и.з.е.р.н.и.т.е си хотели с ЛОШ и н.е.к.о.м.п.е.т.е.н.т.е.н. ...менидмънт

Добави коментар

Водещи новини