Плевнелиев свиква КСНС за енергийната и вътрешната сигурност

  • 24 април 2012 13:04

  • 1009
  • 3
Плевнелиев свиква КСНС за енергийната и вътрешната сигурност
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното свиква на заседание Консултативния съвет за национална сигурност на основание чл. 100, ал. 3 от Конституцията на Република България, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Заседанието ще се проведе на утре от 10.30 часа в заседателната зала на бул. “Дондуков” № 2. Темите на заседанието са две. Първата е „Продължаване на реформите в сектор Сигурност. По нея доклад ще изнесе вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Втората тема е “Енергийна сигурност”. По нея доклад ще изнесе министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.
Според закона за КСНС - членове на Съвета са председателят на Народното събрание, министър-председателят, министрите на отбраната, вътрешните работи, външните работи и финансите, началникът на отбраната и председателите на парламентарните групи в Народното събрание.

За участие в заседанието са поканени директорът на Служба „Военна информация” в Министерството на отбраната, директорът на Националната разузнавателна служба, началникът на Политическия кабинет на министър-председателя и главният секретар на Министерството на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Novini.bg
1009 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
koko

2012.04.25 | 18:30

3
Роска, още си млад, не се цепи толкова, ще те изядат
марина

2012.04.24 | 18:44

2
Плевнелиев да се държи мъжки и да даде отпор на Цветанов - знае, че не става за нищо!
стела

2012.04.24 | 18:44

1
Плевнелиев не ми е на сърце ...не може да застане твърдо пред избирателите си и да отстоява позициите си ....прекалено ми е ... нежен така да се изразя

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини