Андрей Новаков за резолюцията: Шамарът не беше европейски, а български

  • 09 октомври 2020 21:13

  • 24530
  • 44
Андрей Новаков за резолюцията: Шамарът не беше европейски, а български
©

Шамарът не беше европейски, а български. Това коментира евродепутатът Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна относно еврорезолюцията, в предаването Панорама.

По думите му това издава малоценност и липса на национално самочувствие.

ЕП прие резолюцията за състоянието на правовата държава в България

Това стартира като атака срещу правителството, но се превърна в атака срещу цялата страна. Никога не сме се крили, че проблеми има, не мисля, че тази резолюция решава, който и да било проблем, каза евродепутатът.

Той заяви, че по-интересното е политическата механика - “един от ляво и един от дясно се събраха, за да направят нещо такова.

"Обяснявам си това със стремеж да блеснеш, в праймтайма в Европейския парламент. БСП не са се научиили да правят разлика между национален и партиен интерес."

Ние не сме черната овца и трябва да спрем да се презентираме като такива, каза Новаков.

Политически последствия според него ще има от резолюцията.
Идва нелека зима, и да оставиш неработещи институции ще е безотговорно, какво би станало при едно служебно правителство, заяви той.

Последвайте канала на

Novini.bg
24530 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
нешо

2020.10.10 | 20:32

44
НОВИНИ бг.НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА ВАС.СИГУРНО и във вашата телевизия Боко има процент собственост?????
гост

2020.10.10 | 20:08

43
Това комунистическо внуче, още ли не сте го разкарали от първа страница бе мисирки. Този олиза вече макарите на Толупий, свършил си е работата за 30 гроша , айде да го махае вече. Разбирам, че сайта ви е жълт и всичкото в него е фейк , ама все пак покажете някаква гъвкавост бе мисирки и мисирковци.
боковид до 2020

2020.10.10 | 19:47

42
Хехехе, новини.бг вече трият антимутренските и проевропейски, прозападни коментари. Жалки.
Патрулка

2020.10.10 | 18:12

41
Дааааа, и патрулката, в която те прибраха, и тя беше българска (става въпрос за посрещането му след Панорама от протестиращи). Само дето си скоро тръбяхте какви любимци сте на Европа...ами щом е така, защо тези "обичащи" ви европейци, вкл. и част от ЕНП, се съгласиха да ви бъде зашлевен шамар....много сте жалки,. опорка след опорка, все по-слабо мотивирани
Винету

2020.10.10 | 14:29

40
Мутро махай се от власт защото озлобяваш протестиращите срещу полицайте. Заради теб държавата стигна до дъното на тресавището.
празна тиква

2020.10.10 | 14:14

39
Престъпното управление на празната тиква води страната до фалит. Това е защото протестиращите заради алчните за власт мутри, се заразяват помежду си. Освен това много разходи ще има заради изванредния труд на лекарите заради заразените. Полицайте също имат много изванредни часове за да бият протестиращите. Мутрите трябва да им плащат с парите от чекмеджетата който са краднали или да се откажат от властта.
празна тиква

2020.10.10 | 14:13

38
Престъпното управление на празната тиква води страната до фалит. Това е защото протестиращите заради алчните за власт мутри, се заразяват помежду си. Освен това много разходи ще има заради изванредния труд на лекарите заради заразените. Полицайте също имат много изванредни часове за да бият протестиращите. Мутрите трябва да им плащат с парите от чекмеджетата който са краднали или да се откажат. от властта.
Мутроландия

2020.10.10 | 13:59

37
Мутрите и еничарите на територията ни трябва да знаят че има една погоиворка: не прави на другите това което не искаш да правят на теб. Не обичам комунистите, но от ГЕРБ крадете повече и от тях и лъжете повече от тях. Управлението на мутри и еничари е по опасно за страната ни отколкото ковит 19.
Интелигентен

2020.10.10 | 12:55

36
Като чета тези писаници-мнения и коментари,за кой ли пореден път,ЗАЯВЯВАМ:-България е населена с прост,НЕГРАМОТЕН и невеж народ.И този народ гласува за ГЕРБ?Такъв е предимно електоратът на "управляващите?"от ГЕРБ-корумпирани крадци,мафиоти и мръсни привилегировани мръсници(СЪС ВЛАСТ) -всичките от Държавна сигурност.България е медиокрация,управлявана само и единствено от елементарни и посредствени нищожества-простаци.Е,как тогава ще променим/ще сменим СТАТУКВОТО?,.....с такива.
предателите ликуват

2020.10.10 | 12:45

35
Браво... Блестящо проведена диверсионна акция на БСП-БКП срещу България

Добави коментар

Водещи новини