Приключи частичният вот в област Търговище

Приключи частичният вот в област Търговище. Извънредни избори имаше в две села от община Търговище и в три от община Попово. Вотът е преминал спокойно, при спазване на противоепидемичните мерки, съобщиха за БТА председателите на Общинските избирателни комисии в Търговище и в Попово - Младен Балуков и Иван Цонев.

В община Търговище избор имаше в селата Кралево и Острец. И в двете кандидатите бяха по един.

Частичните местни избори във Варненско приключиха

Към 17.30 часа активността е била 34,34 процента в Острец и 21,04 на сто в Кралево. Не са регистрирани сигнали и жалби, уточни адвокат Балуков. В община Попово кмет на кметство избираха жителите на селата Славяново, Водица и Медовина.

Във Водица, където кандидатът бе един, до урната са отишли 184 от имащите право на глас. В Медовина са гласували 315 души, там кандидатите за поста са двама. Най-оспорвана е била надпреварата в село Славяново, където за кметското място се конкурират четирима души. До секционната комисия, за да упражнят правото си на глас, са отишли общо 421 избиратели.

Коментари

  1. 2020.09.28 | 04:51
    Ало протестерите искате ли избори сега - веднага?
  2. 2020.09.27 | 21:33
    Райчев, болшевишки ИЗРОДЕ, застреляй се най-сетне. Ето и реултатите от изборите ДНЕС в с. Киченица, Разградско ГЕРБ 169, ДПС 141 ,бсп 21! В с. Карагеоргиево , Айтос - ГЕРБ води на на ДПС с 120 гласа, другарЕте от бсп ги нЕма НИКАКВи! бсп е регионална партия!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет