Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски: С опита и идеите ми мога да променя с. Овчарци

  • 25 септември 2020 16:02

  • 317
  • 1
Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски: С опита и идеите ми  мога да променя с. Овчарци
© ПП ГЕРБ

За мен Овчарци е едно от най-хубавите села в света, с уникална природа. Има пропуски в инфраструктурата обаче, трябва да се работи в посока и привличане на туристопотока, преминаващ към Сапарева баня. Именно тези неща искам да променя и зная, че с опита и идеите, които имам, мога да го постигна. Не бива да казваме „не става“, „не може“, трябва да направим така, че да се случват нещата и да не чакаме задължително помощ отвън. Ако ме подкрепите, ще работя неуморно за Овчарци и вярвам, че заедно ще можем да извървим пътя на промяната.

Това заяви по време на среща с жители на село Овчарци кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Съдът прекрати правомощията на кметицата на с. Овчарци

Дошли да подкрепят кандидата за кмет от ГЕРБ в Овчарци бяха административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и Красимир Велчев – зам.-председател на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията. Областният координатор Виктор Янев и кметът на общината Сапарева баня Калин Гелев също присъстваха на срещата.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов поздрави Говедарски за активността и желанието да работи за доброто развитие на родното си място. „Призовавам ви на 27 септември да подкрепите с номер 5 в бюлетината един достоен човек, какъвто е Васил Говедарски. Сами се убедихте, че той има ясна визия за развитието на населеното място. Нека дадем път на младите хора!“, заяви по време на срещата Цветомир Паунов.

„Много е важно човекът, който влиза в политиката, да е изградил име и да има авторитет сред своите съграждани“, заяви народният представител Красимир Велчев, давайки за пример Говедарски. „След като сме тук, ние също подкрепяме този човек. Той знае каква отговорност поема пред вас, пред себе си, пред семейството си“, посочи Велчев.

„Не идваме с големи и нереалистични обещания, а с това, което е възможно да се случи. Никога не сме обещавали това, което не можем да изпълним“, каза още Красимир Велчев и заяви, че Говедарски има пълната подкрепа от страна на ПП ГЕРБ.

„Пред вас е застанал един работлив, млад човек, доказал се със своя талант дори извън пределите на страната“, посочи областният координатор Виктор Янев. „Кметът е човекът, който чува хората, работи в техен интерес и изпълнява това, което искат. Призовавам ви да подкрепите това младо момче, защото той ще работи с цялото си сърце за Овчарци и неговите жители“, заяви още Янев.

Последвайте канала на

317 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.09.25 | 16:45

1
vasil COVIDARSKI e edin nai-obiknoven BOK

Добави коментар

Водещи новини