Стъки към Отровното трио: Заради болните ви амбиции за власт хиляди български полицаи ще прекарат празничния ден на улицата

Празните тенджери на тримата фалшиви и ОтровЕни воеводи, “сготвиха” в празничния и почивен ден, трета серия на българския еквивалент на “Дързост и красота”, сериала “КОД - Комунисти обединени с джендъри”.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на българската федерация по ММА Станислав Недков - Стъки по повод провеждащото се днес Велико народно въстание 3. Ето какво още сподели той:

"Заради болните амбиции за власт на Барбаян, Хаджикян и Минекян, днес няколко хиляди български полицаи вместо да прекарат празничния ден при семейството си, трябва да пътуват, за да пазят реда в столицата.

Стъки се закани свирепо на Отровното трио

Случайно в ръцете ми попадна целия сценарий на сериала. В последната 225 серия, която ще се излъчи в края на март, всички въстаници вече са отровени. Триото се е самоотровило също и от него е останал само Хаджиженчо, бършещ сополи в многоцветното знаме и събиращ пари в дарителска сметка, за да върне взетото от продуцентите!".

Коментари

 1. 2020.09.24 | 17:24
  Ей платен геронтофил
 2. 2020.09.24 | 15:28
  Добре че има кретени които Ви плащат да пишете глупости иначе наистина ще умрете от глад. Браво на Г-н Станислав Недков за точните думи. Заради отровни амбиции на Бабекян, Радекян, Хаджикян и Минекян и със активното спонсорство на Черепян,стотици полицаи не могат да почиват и видят семействата си. Когато отровените протестиращи хвърлят камани и павета по полицаите --- виновни са полицаите чи им пречет Когато някой докосне протестиращ, тогава пак полицията е виновна, защото я няма за да ги пази. ОСТАВКА на всички които ни пречат да си трием билетчета.
 3. 2020.09.24 | 10:08
  Господине,ако хората нямат причина да протестират,няма да са на улицата.Никой не е в състояние да ги накара.Смешни сте и със това,че някой ми плаща за да съм на там.Изобщо не ме интересува така нареченото от вас ,,отровно трио".Така и не разбрахте,че две трети от българите живеят зле,а една трета едва оцеляват.Стига с това,че хората в тежко положение били мързеливи и затова са зле.Просто в малките градчета и селата няма работа.Работим сезонно по строежи извън населеното място и едва изхранваме семейства.Не съм нито злобен,нито завислив човек,но това безразличие на управляващите вече ми идва в повече.
  1. 2020.09.24 | 12:16
   Да мързи ви и то много като искате повече пари отидете в чужбина да поработите да видите как се изкарват тези пари дето искате да получавате и после пак излезте на пощада да протестирате. Аз минах по този път за това всичките си пари които изкарах сега ги давам за лекарства. И внимавайте с тежките предмети на площада да не направите някоя дископатия...
 4. 2020.09.24 | 10:27
  защо му давате трибуна? Да си гледа бабата там и да не умува като не му приляга!
 5. 2020.09.23 | 16:54
  При управлението на Борисов българите са с най ниски доходи в Европа. Това се дължи на неизгодни зд държавата зделки от който взима огромни комисионни. Затова пълни чекмеджетата си със злато и пари. Много обещава като на циганска свадба и не изпълнява. Управлението му е свързано с лъжи и измами.
  1. 2020.09.24 | 09:52
   А при БСП българия бе на първо място в Европа по КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ и ОГРАБЕНО НАСЕЛЕНИЕ.Тогава другарката НИНОВА стана СОБСТВЕНИК на ТЕХНОИМПЕКС и удари в земята по скорост на забогатяване Европейците.
 6. 2020.09.23 | 18:04
  Държиш се като адвукат който защитава корумпираните престъпници във властта който извършват неизгодни зделки за държавата.
 7. 2020.09.23 | 17:27
  Много често взимат милиарди заеми които народа ще връща с десетилетия. Но парите са прахосани с далавери и няма нищшо на лице. Партийните фирми ограбват държавата. Но еничарите пълнят чекмеджета със злато и пари. Трябваше да поставят ултиматум на Сърбия за членството и в ЕС, ако не ни върнат Цветан Василев, който беше бушон за ограбването на КТБ. Много хора на високо ниво във властта са замесени и затова се плашат да изпратят Василев в България.
  1. 2020.09.23 | 17:40
   Премиера Борисов пет пъти лъже че ще се построи нов Национален стадион на различни места. В Европа сме с най смешния национален стадион. Освен това пречи за изграждането на транспортни надлези и подлези по кръстовищата за многоетажни паркинги около метро станцийте, както и за изграждането на красиви небостъргачи.
 8. 2020.09.23 | 17:13
  Като премахваш коментарите които доказват за бандитското управление на Борисов, ставаш съучастник в престъпления.
 9. 2020.09.23 | 16:24
  Браво на момчето тая пародия прилича на комедиен сериал колко серии ще изкарат до март ха ха
 10. 2020.09.23 | 14:41
  Чудя се на Юлияна Дончева, толкова ли е тъпа за да се омъжи за този селски цървул. По-добре да се беше омъжила за шофьор на такси. Ние протестиращите смятаме, че да си ММА боец е най-долното нещо на света. Когато дойдем на власт, първото което ще направим е да закрием тази ненужна ММА федерация.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет