Първан Симеонов: Слави Трифонов прилича на ранния Борисов, вратите между Цветанов и ГЕРБ може да се отворят

  • 21 септември 2020 18:50

  • 26587
  • 21
Първан Симеонов: Слави Трифонов прилича на ранния Борисов, вратите между Цветанов и ГЕРБ може да се отворят
© БНТ

Не вярвам напускането на началника на кабинета на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да удари по имиджа на президента. Имиджът на президента е сравнително стабилен през последните години. И в президентството може да има износване, но поне засега такива ремонти на кабинета му не са повлиявали. Повлиява конфликтът му с правителството. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ социологът от "Галъп" Първан Симеонов.

Той коментира резултатите от последното проучване на социологическата агенция: "Тенденцията е една – и двете основни партии солидно загубиха от протестите. Голяма част от пълнолетните българи се ориентират към други опции. Големият губещ от това е ГЕРБ, но БСП също не е в най-добрата си кондиция".

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в печели от това, че синхронизира различните езици на протеста. Трифонов печели и от това, че е нещо ново на политическата сцена, както и от това, че не присъства на протеста. Той прилича на ранния Борисов, заяви Симеонов.

Обществото е по-скоро на страната на протеста. Ситуацията става все по-предизборна. От протестна преминаваме в предизборна ситуация.  Двата основни електората – на ГЕРБ и на БСП, са шокирани. "Демократична България" вече взе своето от протеста. Патриотите излизат от първоначалния шок и са на ръба за влизане в парламента. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на също е на ръба. Важен ще е финалният спринт, подчерта социологът.

Стопява ли се разликата между партиите?

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще се окаже нелеко изпитание не само за ГЕРБ, но и за "Демократична България", защото влиза в тяхното политическо пространство. Той не отрича възможността при определени обстоятелства да се коалира с ГЕРБ. Живот и здраве, вратите между него и Борисов може да се отворят и някой ден. Цветанов може да вземе своя реванш политическата съдба на ГЕРБ да зависи от него, посочи политическият анализатор.

Борисов този път ще се опитва да остава. Поне засега неговата сметка горе-долу излиза - блокади вече няма, протестите вече са по-малки. Но цената за това удържане е, че резултатът на ГЕРБ спада, Борисов губи политическо бъдеще. С това протестът печели, каза още Първан Симеонов.

Последвайте канала на

Novini.bg
26587 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
АЗ

2020.09.22 | 03:10

21
ПЪРВАНЧО ЧЕРВЕНИЯ ПАК ЗАПОЧНА ДА ХВЪРЛЯ БОБ КОЛКОТО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ЛЪГА ЗА БСП И МНОГО ПАРИ ИМ ВЗЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ СЕГА ПАК ЗАПОЧВА СТИГА БЕ ПЪРВАНЧО НИКОГА НЕ СИ ПОЗНАЛ ОТ БОЙКО ПАРИ НЕ ЧАКАЙ
Lissa

2020.09.22 | 02:02

20
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
а

2020.09.22 | 00:54

19
Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност дори е наш продукт. Беше ни удобен, а и ние на него. Селянче с провинциално мислене, което го дават по телевизията, с огромен хъс и малко талант. Който искаше, освен да стане известен, и да бъде богат. Перфектна комбинация, за да се възползват Васил и Жоро от него. Трифонов се заблуждаваше, че те са му приятели, но истината беше, че той просто им беше удобен”. Това твърдят и до днес хора от бившата мафиотската структура ВИС, близки до създателите на престъпния конгломерат - братята Васил и Георги Илиеви.
а

2020.09.22 | 00:53

18
Вижте бореца за народни правдини Слави Трифонов, човека, който днес иска да сменя държавната система с референдум! Истината е, че цял живот шоуменът от Би Ти Ви е живял и се е държал като мутра. Общувал е с мутри, пял е чалга за мутри и гангстери, седял е на трапезите им. Преди да го разстрелят босът на ВИС Васил Илиев пътуваше към среща с Дългия.Сега сцената, наречена България, му отесня. Иска да си отмъсти на Бойко, който не му позволи да продаде златната градинка до Японския за строеж и не му подари 50% от ГЕРБ. А само как му се подмазваше и парадираше с приятелството им... Слави превърна студиото си в трибунал над "престъпната политическа класа", на която всъщност той винаги е слугувал. Иска му се за пореден път да поведе народа, да се пише опозиция. Мислещите хора обаче съзнават, че от екрана на Би Ти Ви се опитва да ги яхне не борецът за правдини, а аверът на Георги Илиев, Илия Павлов и Емил Кюлев.
а

2020.09.22 | 00:47

17
НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Мутрата Трифонов изнудвал за 300 000 марки Славчо Христов, за да пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази.
а

2020.09.21 | 23:44

16
Кой приличал, Та Славчо е мутра приятел на братя Илиеви и Илия Павлов. Сега е недъгав куц кон и прилича на ранния Виденов.

2020.09.21 | 23:11

15
СЛАВИ ПРИЛИЧА НА РАННИЯ БОРИСОВ, КОЛКОТО МЕРКЕЛ ПРИЛИЧА НА РАННИЯ ОБАМА
Мунчо

2020.09.21 | 22:24

14
Кой па точно ще гласува за партия начело с к@пут като Цв Цв. Слави не го и мисля, ако тоя влезе в парламента, начи народа е прост на гъдулка, а аз ще емигрирам.
????

2020.09.21 | 21:36

13
А, КОЙ, КОЙ, КОЙ е казал, че те са ЗАТВОРЕНИ?!
?

2020.09.21 | 21:14

12
Кога НАП ще посети този малоумник с козя брадичка да го попита как е станал милионер? Стига вече безнаказаност за такива разбойници.

Добави коментар

Водещи новини