Страстите в парламента се нажежиха. Караянчева бясна на БСП, а ДПС й поиска оставката

Страстите в Народното събрание отново се нажежиха и днес. Темата за противоречивата случка от вчера, при която Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и майки от "Системата ни убива" поискаха да влязат в парламента, отново бе "горещият картоф" между депутатите. Повдигнаха я от БСП с декларация на Антон Кутев. Обаче председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на бе крайно несъгласна с казаното и се качи на трибуната. 

Тя бе категорична, че няма да позволи Мая Манолова, която опитва да се възползва от "Системата ни убива" за политическа кариера, да злепоставя парламента. 

"За последен път ще се занимая с лъжите, които се говорят от тази трибуна. Аз не съм човекът, който се занимава с пропусквателния режим в тази сграда", подчерта Караянчева.

Тя изчете и заповедта на министъра на здравеопазването за влизането в Народното събрание във връзка с коронавируса. И настоя, че в никакъв случай няма ограничения на достъпа, но има установен ред, при който това да става.

Органите на реда изнесоха на ръце протестиращите от НС

Караянчева показа и писмото, изпратено до парламентарните групи за среща с майките от "Системата ни убива".

"Искам да кажа, винаги съм влизала в диалог, но няма да разговарям с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и хората й. Има нормален достъп до деловодството на Народното събрание. Тук също има хора, които боледуват от Covid. И наше задължение е да защитим всички. Достъпът до НС се решава по усмотрение на комисиите", каза още председателят.

И продължи:

"Когато сами ние си подбиваме авторитета, никой не може да го направи по-добре от нас. Това Народно събрание има правила, това е институция. Относно манипулациите, които се правят, че има бити, няма такова нещо. НСО има видеа. Моля да се отнасяме коректно".

А на виковете "Оставка" от социалистите, тя реагира: 

"Аз лично оставка няма да подам. Няма да позволя Народното събрание да бъде въвличано в провокации".

ЦИК ще осигурява машините за гласуване чрез наемане или закупуване

Изненадващо имаше реакция и от ДПС. Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село излезе от трибуната, за да обяви, че партията започва консултации за искане оставката на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. В началото на есенната пленарна сесия от ДПС поискаха оставката на правителството, но и на президента. 

Председателстващият заседанието Емил Христов помоли депутатите да се успокоят.

Коментари

 1. 2020.09.18 | 23:09
  от както съществува бсп винаги е използвала провокации и ЛЪЖИ, за власт са готови да се надупят на всеки - подли червени боклуци - ГОСПОД ДА ВИ ОСЪДИ
  1. 2020.09.29 | 16:41
   Некадърните комунисти не можаха един преврат да извършат на 09.09.44 г. защото в София тогава имаше само 600 комунисти. Преврата беше извършен от ЗВЕНАРИ ,които на 18.09.44 г. бяха произведени Генерали,
 2. 2020.09.18 | 23:25
  bg-biblioteka.blogspot.com
 3. 2020.09.18 | 21:20
  Доказано ПКП !!!
 4. 2020.09.18 | 19:52
  облича като английската кралица
 5. 2020.09.18 | 19:23
  Правилно и искат оставката.
 6. 2020.09.18 | 17:57
  Разбрах че духаш, но защо издуха и моя коментар. Това е цензура но на теб ти харесва.
 7. 2020.09.18 | 07:03
  ИСКА МИ СЕ ДА ЖИВЕЯ, ДА СЕ СМЕЯ И ДА ПЕЯ... :)
 8. 2020.09.18 | 06:59
  ПОНЕЖЕ РАЗНИТЕ МУ ТАМ ЕВАНИ В МОЗЪКА СКОТОВЕ - ОМОН И СИЕ, СЪЩО СА С ВЕЧНО ВДИГНАТИ ЛАПИ/КОПИТА, ЩЕ ИЗБ ИЯ МРЪ СНOТОТО ИМ ПЛЕМЕ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕМКА, ТОЖЕ :)
 9. 2020.09.18 | 06:56
  НА ВСИЧКИ "АДВОКАТИ" НА ПРОКЛЕТОТО, БУЛГАРАШКО, ЕВАНО В МОЗЪКА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОЛНО И МРЪСНО КО ПЕЛЕ, ЩЕ КАЖА СЛЕДНОТО - СЛЕД 1300 ГОДИНИ! В ЕВРОПА, ЕДИНСТВЕНОТО! КОЕТО СЕДИ МЕЖДУ ВЕЧНО ВДИГНАТАТА С ПАЛКА/ТОЯГА ЛАПА НА ТОВА ЕВАНО В МОЗЪКА ИЗЧА ДИЕ И МАЙКИТЕ/БАБИТЕ/ЛЕЛИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ НЕЩ АСТНИЦИ СЪМ - АЗ! КАТО ЕДИН ЗВЕРО-УКРОТИТЕЛ, С БЕНЗИНОВИ РЕЗАЧКИ ЗА ДЪРВА В 2 РЪЦЕ!!! Е, ДАЛИ ПЪК НЯМА ДРУГ, ПО-ЗАБАВЕН НАЧИН ДА СИ ПРЕКАРВАМ ВРЕМЕТО? ЕТО ЗАТОВА, ЩЕ МУ РАЗ МАЖА ЧЕРЕПА НА ПРО КЛЕТОТО БУЛГАРАШКО П СЕ! И ТО С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ, КАТО ОРГАЗЪМ! И ЧУВСТВОТО НА ДОБРЕ ИЗПЪЛНЕН ДЪЛГ :) СМ ЪРТ НА БУЛГАРАЦИТЕ !!!
 10. 2020.09.18 | 02:02
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет