Правителството одобри Актуализиран план за действие за държавните концесии

Министерският съвет одобри приетия от Координационния съвет по концесиите Актуализиран план за действие за държавните концесии за периода 2019 - 2020 година, съобщиха от правителствената пресслужба.

Политиката за държавните концесии се определя от Министерския съвет, който одобрява приетите от Координационния съвет по концесиите Национална стратегия за развитие на концесиите и План за действие за държавните концесии и техните изменения и допълнения.

Съгласно Закона за концесиите съдържанието на Плана за действие за държавните концесии може да се изменя и допълва текущо.

Във връзка с предложения на заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма и на министъра на околната среда и водите, Координационният съвет по концесиите е приел Актуализиран план за действие за държавните концесии за периода 2019 - 2020 година.

Кабинетът отново ще заседава утре онлайн, ето какви решения ще взима

В Актуализирания план за действие са направени изменения и допълнения относно проекти за концесии за морски плажове и относно проект за концесия за добив на минерална вода.

С оглед публичност и прозрачност на държавната политика в областта на концесиите одобреният от Министерския съвет Актуализиран план за действие ще бъде публикуван в информационния раздел на Националния концесионен регистър на адрес: https.7/nkr.£overninent.bg/Information/GetPage/alfaf4bf-ac38-4bl 8-9948-7919cc98cadl.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет