Румен Овчаров защити Атака: Не са ни изиграли

  • 20 април 2012 09:38

  • 1056
  • 1
Румен Овчаров защити Атака: Не са ни изиграли
©

"Не са ни изиграли. Не сме очаквали, но не бих го драматизирал толкова много", заяви пред Нова телевизия депутатът от Коалиция за България Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в по повод оттеглянето на подписите на депутатите от "Атака" от искането за вот на недоверие към правителството.

ГЕРБ всячески се опитва да скрие дебата за АЕЦ "Белене", смята бившият министър на икономиката и енергетиката. Решението на парламента за прекратяването на проекта беше взето с изключени камери, посочи той. Според него не бива да се предрича така категорично, че няма да има вот на недоверие. Нека да оставим юристите да си свършат работата и да преценят дали ще има или няма да има вот, каза той.

Аз не мисля, че БСП направи грешка, като поиска вот на недоверие, категоричен е Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в. Той отхвърли твърденията, че зад решението на "Атака" да оттегли подписите си от искания вот стои бившият президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Овчаров каза, че не мисли, че чак в такава голяма степен Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в може да влияе на политическите процеси в страната. Конгресът на партията трябва да ни позволи да играем по-активно като опозиция, каза червеният депутат.

Има една приказка в политиката - "Не казвай никога никога". Така Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в отговори на въпроса дали от БСП биха направили отново коалиция с ДПС или пък коалиция с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Депутатът припомни, че в близкото минало от БСП са били опозиция на правителството на НДСВ и после са им станали коалиционен партньор.

Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в отново посочи колко е важен проектът АЕЦ "Белене". Според него за 60 години експлоатация на атомната централа бихме спечелили 200 млрд. евро.

Последвайте канала на

Novini.bg
1056 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Юлий Ефремов

2012.04.21 | 17:02

1
Милко къде си любов моя??? Домъчня ми за теб,а ти цял ден се криеш и почвам да се опасявам да не би да си се заключил у вас заедно със съседа Кольо?? Внимавай само да те хвана да смучеш на някой друг пожарникарския маркуч,ще ти отрежа секс туризма до офиса на ГЕРБ!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини