Хамид Хамид: Нямаме решение да не се регистрираме в зала

  • 04 септември 2020 11:44

  • 1141
  • 3
Хамид Хамид: Нямаме решение да не се регистрираме в зала
©

Нямаме решение да не се регистрираме в зала, колегите са решили при последващата регистрация аd hoc. Това каза заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид по време брифинг в Народното събрание.

,,Сутринта в 9.00 ч. на регистрация ПГ на ДПС се регистрирахме 12 човека. Аз лично също се регистрирах. Знаете, че вчера имах проблеми с регистрацията, затова направих жест на радост, че съм успял да се регистрирам. Впоследствие виждам, че са ви представили справка, че ДПС се е регистрирал само един човек, но това са последващите регистрации. Колегите, които са били после вътре в залата при последващите регистрации така са преценили да не се регистрират. Това е решение Ad hoc", допълни още Хамид Хамид.

От БСП и ДПС провалиха заседанието на парламента, два пъти не се събра кворум

 Много исках да се регистрирам вчера сутринта. Не успях заради старите пултове. Тази зала все пак струва 18 млн. лв. Няма как да ми отнемат възможността да се регистрирам сутрин, каза още Хамид Хамид.

Последвайте канала на

Novini.bg
1141 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.09.04 | 13:39

3
Хамид защо нямата бе хамид А има те ли решение да поддържате и работите в интереса на мутрите във властта

2020.09.04 | 12:53

2
Хахаха, въобще да не се регистрирват, марш за турция
балкадиша муртаза

2020.09.04 | 12:24

1
Хамид Хамид-яваш яваш-кус кус-баден баден-гармишпартенкирхен-кюфте кюнефе кадаиф пилшеме сакън пишман бардак будала бакшиш йок баръш баклава тюрлю гюзлеме баир чекмедже гювеч кютек ашерим машала комши ефенди язък ашъм юруш тарапана шкембе чорба капама файда кенеф баш бабаит калпазан чок гюзел ай сиктир

Добави коментар

Водещи новини