Външният министър на Словения посрещна премиерът Борисов във Фестивалната зала в Блед

  • 31 август 2020 11:20

  • 539
  • 2
Външният министър на Словения посрещна премиерът Борисов във Фестивалната зала в Блед
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пристигна във Фестивалната зала в гр. Блед, където започва откриването на ежегодния Стратегически форум. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът Борисов беше посрещнат от министъра на външните работи на Словения Анже Логар.

За събитието в словенския град пристигнаха и премиерът на Словения Янез Янша, премиерът на Хърватия Андрей Пленкович, премиерът на Чехия Андрей Бабиш, премиерът на Унгария Виктор Орбан, премиерът на Полша Матеуш Моравецки, президентът на Сърбия Александър Вучич и президентът на Словения Борут Пахор.

В рамките на 15-ия Стратегически форум в Блед българският министър-председател Борисов ще вземе участие в дискусиите за бъдещото на Европа след Брекзит и за възможностите за справянето на последиците от кризата, предизвикана от COVID-19.

Предстоят и двустранни разговори на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с негови европейски колеги по актуални европейски и регионални теми.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
539 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.08.31 | 12:08

2
Не се научи банкянският цървул как да застава пред камерите в чужбина... на първото фото гаче ли ще ги лобути?!
този

2020.08.31 | 11:43

1
Този човек срам няма

Добави коментар

Водещи новини