Захариева обсъди отношенията между България и Норвегия с посланик Лизе Гревстад

  • 19 август 2020 14:06

  • 363
  • 0
Захариева обсъди отношенията между България и Норвегия с посланик Лизе Гревстад
©

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на обсъди отношенията между България и Норвегия с посланика на страната Лизе Гревстад. Поводът за срещата беше приключването на мандата на посланик Гревстад, която е базирана в Букурещ.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на поздрави Лизе Гревстад за приноса й за развитието на двустранните отношения.

„Въпреки че бяхте нерезидентен посланик, организирахте много двустранни срещи, чрез които връзките между страните ни бяха затвърдени“, подчерта министър Захариева.

Бяха обсъдени и въпроси, свързани с борбата с коронавируса, взаимната подкрепа на кандидатури на двете страни в международни организации в системата на ООН.

Министър Захариева изрази надежда, че Лизе Гревстад ще запази добри спомени за България и й пожела успех в личен и професионален план.

Последвайте канала на

Novini.bg
363 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини