Илияна Йотова: Младите и грамотни хора ще изградят България

България има много талантливи и умни деца. Тези грамотни млади хора ще съградят България, за която всички мечтаем – империя не на територията, а на духа и културата, както ни завещаха дедите ни. Това заяви вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на откриването на изложба с творби на участниците в Международния културен форум "Велики Преслав – история на цял един народ". Във форума, който се провежда за пореден път под патронажа на вицепрезидента, участваха деца и младежи от цяла България и от българските общности зад граница, съобщиха от президентския прессекретариат.

"Младите хора днес негодуват и са по площадите, защото искат промяна. Те не се борят за власт, а за родината, която им дава перспектива да останат тук, а не да работят за просперитета за чужди държави. Нека младите да ни покажат как трябва да се развиваме оттук нататък. Разчитам на тях", изтъкна Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Вицепрезидентът определи форума като здрава нишка, която събира всички българи, независимо в кой край на света се намират. "Идеята, родена в класните стаи на Основно училище "Св. св. Кирил и Методий" във Велики Преслав, се превърна в кауза и трябва да получи своето още по-голямо национално звучене", подчерта Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

"Стъпиш ли на земята на Велики Преслав, чувстваш невероятна енергия, която нашепва за златни векове и за много слава и гордост. С форума "Велики Преслав – история на цял един ден народ" предавате на следващите поколения гордостта, че си българин, разказвате чудесната приказка за България", посочи вицепрезидентът. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , заяви, че от Велики Преслав тръгва една от най-дългите държавнически традиции в Европа – българската. "Преславската книжовна школа не само роди една нация със собствен език и култура, а ги пренесе и далеч извън пределите на България. Тук се положиха основите на третата славянска цивилизация – християнската. Не допускайте никой никога да пренаписва историята ни", обърна се вицепрезидентът към присъстващите.

Илияна Йотова: Еврочленството означава активно участие в европейските политики, а не само милиарди от еврофондове

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , благодари на учителите и родителите, които всеотдайно възпитават децата в родолюбие.

Приветствието си вицепрезидентът завърши с думите: "Историята ни сочи, че от кризите излизаме по-силни заедно. Ние всички сме част от едно общество и то ще успее само ако е заедно."

Коментари

 1. 2020.08.13 | 11:21
  Ще изградят България без Радев и БСП!
  1. 2020.08.14 | 09:36
   До без герб:Придатък е нещо малко и незначително, и това май сте вие
  2. 2020.08.13 | 11:29
   Младите и интелигентни хора на България не са балъци, за да не знаят кой съсипа Родината им по време на прехода планиран и проведен от БСП в съучастие с ДПС и СДС. Един от тях е синт ми - емигрант, който не иска да живее в държава, в коята държ.глава призовава към гражданска война. Боклуци сте! ВЪН!
  3. 2020.08.13 | 11:24
   и прочие придатъци в текущото НС
 2. 2020.08.14 | 09:28
  Прочетете най-после коментарите на хората! Към тези под мене НЯМА какво да добавя! Това е истината другаркЕ! Вие съсипахте БЪЛгария! НИКОГА повече БСП на власт! Омръзна ни от строежите на социалистите - за нас труда, а за вас облагите и приятният живот! Нее, потрудете се най-сетне бе, НЕКАДЪРНИ КОМУНДЕЛИ! Напраете НЕЩО и за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - наример, напуснете доброволно БЪлгария или престанете да пречите на МОДЕРНА и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!
 3. 2020.08.13 | 12:39
  Очевидно не знаете, че младите и умни български деца отдавна са си хванали шапката и са отишли извън България, за да могат наистина да се реализират, а не да бъдат принудени да търпят чалгарската простотия на БСП/БКП & со.
 4. 2020.08.13 | 11:19
  ТЕКЕЗЕСАРКА
 5. 2020.08.13 | 11:18
  а партиите във властта да си живуркат на чужд гръб = никой не ви ще всичките бездарни лапачи
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет