ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването на коалицията

  • 30 юли 2020 16:33

  • 13440
  • 46
ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването на коалицията
© Булфото (архив)

Категорично не можем да приемем, че разни маргинали продължават да се гаврят с кметове, полицаи и военни. Грабят, тормозят и убиват невинни хора. Недопустимо е! Категоричната позиция на депутатите от ВМРО идва в отговор на поредното циганско нападение. Този път над кмета на врачанското село Рогозен, който лежи в болница, след опит да защити две служителки на кметството.

Това пише в официално прессъобщение от пресцентъра на ВМРО, което публикуваме без редакторска намеса:

"Сега разбираме, че вчера цигани са пребили кмета на с. Рогозен, община Хайредин. Побоят е станал в момент, в който Пламен Кюковски се намесва, за да предпази от арогантното и нецензурно поведение от страна на пияни цигани две служителки на кметството. Сблъсъкът е станал на метри от сградата на ведомството в близкия парк. Там мъжете в беседката започват да подвикват към служителките на общината, използвайки доста неприлични думи и отправят вулгарни предложения към тях. Кметът се намесва, за да ги предпази, но е нападнат от човек, за който има сведения, че се занимава с разпространение на наркотици и в този момент също е и под въздействието на алкохол. При атаката ръката на кмета е счупена.

Това е поредното грубо и недопустимо нападение на цигани над длъжностно лице. Поредната физическа разправа и агресия, която си позволяват представители на тази маргинална група. Можем да припомним  десетки случаи на побой над кметове, горски, полицаи, военнослужещи. Стотици, ако не и хиляди са жертвите на набези, обири и жестоки убийства. Какво още трябва да се случи, за да разберат нашите коалиционни партньори, че има остра нужда от изработената от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността Концепция за интеграция на маргинализираните маси? Тя  беше внесена в Министерски съвет още миналата година, но продължава да стои без движение. Защо? Какво още чакаме да причинят разни цигански индивиди на обикновените хора, за да стане ясно, че са нужни и предложените от депутатите от ВМРО доброволни отряди, които да подпомагат полицията в малките населени места, да се въведе общественополезният труд?

Каракачанов: До края на мандата са възможни всякакви рокади

Очакваме МВР да извърши бърза проверка и да изпълни своите правомощия спрямо тези лица. Реакцията ни е остра, не защото Пламен Кюковски е издигнат и избран като кмет от ВМРО, а защото той е поредната жертва и поредното доказателство за провала на т.нар. интеграция на циганите. Докато не се приеме цялостен документ, какъвто е циганската концепция, тези групи няма да спрат да безчинстват, демонстративно да погазват законите на страната и да малтретират честните хора, от чиито данъци маргиналните маси живеят на гърба на обществото.

И ако днес кметът на Рогозен лежи в болница и чака ръката му да бъде оперирана, то Виктория, Вероника, малката Кристин, Алекс и още десетки наши сънародници нямаха този късмет и бяха брутално убити от побеснели цигани. Без вина – просто са били на грешното място, в грешното време, но за сметка на това са били пресрещнати от грешните хора. Трябва веднъж завинаги да се сложи край на прекомерната толерантност и либералност, които проявяват някои колеги в парламента и в МС и да се предприемат точни и ясни мерки срещу циганизацията на България.

Този въпрос не може да бъде подминаван повече. Той за нас се превръща в залог за съществуването на коалицията и мнозинството в парламента".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13440 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Калбо

2021.02.12 | 16:40

46
аз съм съгласен да се приложат крумовите закони това ще бъде най-добре за всички българи но за съжаление няма да останат никакви българи защото българите крадат много повече 30 години ниса на крадоха и затова е в такова положение България не са виновни циганите виновни са политиците които ръководят държавата а за гласуването циганите не могат да победят заедно с ГЕРБ ако всички българи и излязат да гласуват не обвинявайте циганите българите са виновни ако излязат всичките да гласуват няма да спечели Бойко Борисов това е положението ако си стоите вкъщи и чакате да го свалите от вас няма да стане а Каракачанов първо да си оправи терасата защото мошеникът паспорта Джията да не приказвам много той също е мошеник и лъжец и излъга държавата колко години не плащат данък за терасата си аз съм да се спазва закона който наруши циганин българин турчин е евреин в затвора щом е нарушил закона в затвора последно време виждат и какво направиха тези политици с България направих я я боклуджийска държава в цяла Европа събираме боклука социално слаб за да взима помощи той трябва да работи няколко дена за държавата затуй че въобще не говорите че лежат на гърбовете ви ако тръгнете в България по селата и по градовете покрайнините ще видите че има построики от българи по незаконен начин колкото си искате особено в селата за тока разбрах те те че българите крадат много повече ток кражби за милиони става въпрос за някаква един човек и не може ли да открият коя фирма единия продал на другия другия продал на другия това има селска история вие сега разбирате кой е прав кой е лъжец вие ръководите държавата не е циганите вие сте крадците и мошениците 30 години не се на крадохте живея в чужбина и не ми пука какво ще стане с вас
Анонимен(нерегистриран)

2020.08.06 | 11:29

45
По живково време учеха и всяка вечер ходеше класната им по руски език да ги посещава в махалата. Беше наша близка и знаем много неща от учителката, но.. Ходеха с желание, а днес са на 30 години с по две деца, необразовани, но знаещи правата си. Дпс се сеща на избори срещу 20 лева. Лошо няма, на квартира в блок строен по живково на комунисти и безпартийни, но когато те наводняват, когато те опожаряват и няма кой да ти помогне иде страшното. Не те пускат, а отдолу, че тавана ще падне.. Не става. Явно трябват години, мили сорос, либерали. А... Малцинствата плюят живков, а всички искат жилища строени по негово време, що ли, отговор нямам, но се чудя има в града над хиляди нови билища, а що ли искат именно тук.. Деца им полицаи или.. Дпс има думата. Това са техен електорат и не съм голословен, защо ли, защото по време на избори ходим да наблюдаваме и те ни казват. Дадоха ми 20 лева, наредени и българи, лошо няма, лошото е, че го правят явно, както за раздаване на оари, фланелки, шапки, така и опънали с метри мади отрупани с храна, а и говорят.. Това са наши пари, от тютюна на пеевски. Последният абзац, не мога да докажа, но по-горните редиве с очи и всяка вечер кмета се среща с мюсюлмани преди избори, мога точното място да ви посоча, но нейси. Все тая ние. Кенеф
ДО МОДЕРАТОРА

2020.08.03 | 18:21

44
Докато премахвате коментарите, циганизацията няма да се промени. Затова в чужбина се чудят че българите са бели.
Клара Пенчева

2020.08.03 | 17:52

43
Циганите не излизат на протести против властта с другите националности, защото им е добре да не плащат данъци, да живеят незаконно в някоя къща или да строят незаконно къща в чужд имот. За извършени престъпления ги не съдят и те мислят че това е интеграция. Но когато при самоотбрана охранител уби циганин крадец, много племена стачкуваха пред съдебната палата. Еничарите които купуват гласовете им, трябва да им обяснят че законите трябва да ги спазват. Затова депутатите вместо да живеят безплатно в големи жилища, нека да живеят известно време в гетата. Така ще разберат какви са проблемите на територията ни.
докога търпимост

2020.08.03 | 17:35

42
Непрекъснато мангасари и мутри живеят на гърба на хората. За сметка на това тиквата получи зестра от Меркел хиляди африканци. Търпението на властите се превръща в мазохизъм. Така наречените бежанци получаяват по големи доходи от средна заплата на българи и не плащат никакви данъци. Не съм расист и не мразя честните, рабитливи и чисти цигани, които учат или работят и спазват законите.
до модератора

2020.08.03 | 17:20

41
Това където премахна коментара ми не означава че примерът който посочих няма да се случи.
Винету

2020.08.03 | 17:12

40
Докато се учат циганите че когато крадат и вършат престъпления това е интеграция, но когато ги съдят това е расизъм и така ще се увеличава циганизацията и престъпността.
Велева

2020.08.03 | 17:06

39
Циганизация означава: беззаконие, увеличаване на престъпността, неграмотност, мръсотия отвсякъде, създаване на много деца за продан. С правилна интеграция тези неща няма да ги има. Това означава спазване на законите от всички, уграмотяване и задължително образование, Да се ограничи раждаемостта за неграмотните, като за всяко родено дете да плащат на държавата 1000 лева. Това ще бъде гаранция че няма да продават детето си и ще го образоват и изучат, ще го научат на труд. В трудовите войски ги учеха на занаят. След казармата работят по занаята вместо да крадат. Семеиства които родителите са в висше образование да нямат ограничения за броя на децата си. Всички незаконни къщи и бараки в чужд имот или в държавен да бъдат съборени. Когато извършат престъпления, не тябва да ги изселват на друго място да вършат престъпления там а по най бързия начин за дълго да бъдат в затвора. Родители които нямат средно образование да не получават детски. Да се забрани просенето. Затворите бързо ще се напълнят но хората ше живеят по спокойно. Затворници ще строят нови затвори, но трябва да има ред и законност.
Ох

2020.07.30 | 20:13

36
Комсомолеца кара качанов ами обяснина хората за излъченият репортаж как българи протестират че циганите горят гуми и прането и терасите на хората в черни сажди . Двадесет граждани ни твърдят че не еднократно са подавали сигнали към Тодор живковите милиционери а там се истипосали началника на полицията и казва че няма такова нещо няма сигнали

2020.07.31 | 08:48

38
Тодор живковите милиционери удряха шамари и после питаха кво е станало и имаше ред и респект ,ама скачахте за демокрация, е те това ви е демокрацията..... ,
Na besiloto tiq gnusni izrodi

2020.07.30 | 20:14

37
Awe hora edinstviq pat e da gi pratum v indiq Tam za prestaplenie otiva6 na besiloto kraino vreme i tuk da e taka

Добави коментар

Водещи новини