За Росен Желязков важен е ангажиментът за изпълнение на правителствената програма

  • 23 юли 2020 14:42

  • 438
  • 1
За Росен Желязков важен е ангажиментът за изпълнение на правителствената програма
© Булфото (архив)

Кадровите промени в правителството се приемат като елемент от начина, по който се отговаря на протестите, но всъщност това не е решението, което се търси, а промени, които са ясно обяснени от премиера и коалиционните ни партньори. Важно е ангажиментът за изпълнение на правителствената програма да остане. Това каза пред журналисти в Пловдив министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Той добави, че лично на него му е тъжно да се раздели с добри приятели и колеги, и им благодари за съвместната работа. Важното е да се знае, че от ден първи в работата на всеки министър оставката е в неговия джоб, каза още Желязков. Според него човек да е министър, не е награда, а е ангажимент, който се защитава всекидневно с работата.

Росен Желязков за концесионния договор за летище София: Това е показател за устойчивото развитие на България

Правителственият мандат трябва да се изпълни, защото изборите, на които политическите партии отиват, за да кандидатстват за доверието на избирателите, са онзи съд, на който всеки в края на мандата се явява, за да защити изпълнението на поетите ангажименти, коментира Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Транспортният министър и кметът Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на подписаха договор за модернизацията на железопътния възел Пловдив на стойност 250 милиона лева, предаде БТА. Проектът обхваща подобряването на железния път, на контактната мрежа и системи за сигнализация и телекомуникации в железопътните участъци Пловдив-Крумово и Пловдив-Скутаре, включително в гарите Пловдив-разпределителна, Крумово, Скутаре и разделен пост "Тракия". Обектът е част от проекта "Развитие на железопътен възел Пловдив" и се съфинансира със средства по Механизма за свързване на Европа.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Росен Желязков

2020.07.23 | 14:55

1
не се справи с неговото министерство, но пък има опита за министър на МВР, предложения в момента е сукълче и то завършило ТУ с преписване

Добави коментар

Водещи новини