НС избира заместник-омбудсман тази седмица

  • 21 юли 2020 18:02

  • 448
  • 0
НС избира заместник-омбудсман тази седмица
© Novini.bg

Народното събрание ще проведе избор на заместник-омбудсман, според проектопрограмата за работа на депутатите тази седмица.

В пленарна зала влизат промени в Закона за радиото и телевизията, Закона за задълженията и договорите, както и законопроекти за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс с вносител Министерски съвет.

Депутатите ще продължат работа с второто четене на промените в Закона за подземните богатства - продължение от миналата пленарна седмица.

Правителството остава, петият вот на недоверие се провали

На второ четене ще бъде гласуван Законопроект за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс, с вносител Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо и група народни представители, както и на промените в Закона за военното разузнаване. В четвъртък депутатите ще продължат с разглеждането на второ четене на промени в Закона за хазарта.

Втора точка от дневния ред за този ден предвижда на първо гласуване да бъде разгледан Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси.

В предложения дневен ред за този ден е предвиден и избор на заместник-председател на Комисията за финансов надзор. Второто гласуване на общия законопроект за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация е четвърта точка от проекта на програмата.

В петък депутатите ще обсъдят Законопроект за ратифициране на Изменението на Споразумението между правителството на Република България и Международната банка за възстановяване и развитие за предоставяне на подкрепа за Офис на Световната банка в България. Изборът на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране е точка втора за петък. Предвиден е и редовен парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини