Бивш депутат от ГЕРБ: В парламента имаше далавераджии

  • 16 април 2012 08:11

  • 3569
  • 2
Бивш депутат от ГЕРБ: В парламента имаше далавераджии
©

В парламента имаше депутати далавераджии и много мързеливци. След като не успях да намеря мястото си там, реших да напусна, разказа пред ТВ7 бившият депутат от ГЕРБ Николай Коцев.

В момента той живее в бившата резиденция на Тодор Живков край родната Враца, която е купил преди години. За да вземе сградата той е продал апартаментите си. Сега бившият депутат е превърнал хола, в който е разпускал бившия Първи в конюшня. Кръстница на една от кобилките се оказа Люба Кулезич, която е решила да даде на животното Лора Грация. От друг депутат от Враца Коцев се сдобил с три щрауса – два мъжки и един женски. Бившият депутат разказа, че когато се връщал от София си лягал направо при конете, защото го лекували от негативната енергия.

В НС видях много неща, разбрах много неща, които предпочитам да не ги бях виждал, за да спя по-спокойно. Всичко тече, всичко се променя и затова хората трябва да правят това, което знаят най-добре, каза Коцев, който предпочете Враца пред пленарната зала на парламента.

Последвайте канала на

Novini.bg
3569 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.21 | 09:39

2
Коцев беше най големият далаверджия в парламента съответно и най тъпият - сега прави далавери във Враца крайно време е да бъде показана публично цената на която е купил резиденцията - Тя е в жълти стотинки ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
golemiq

2013.08.20 | 20:12

1
eto nqkoi koito e proglednal-dai boje vseki da proumee kakvi tapanari ni komandvat

Добави коментар

Водещи новини