Росен Желязков даде още подробности за писмото от НСО

  • 10 юли 2020 17:46

  • 3240
  • 6
Росен Желязков даде още подробности за писмото от НСО
© Кадър - БТВ

Писмото от НСО предизвика бурни реакции. Това стана, защото НСО дава една зона за охрана, за която няма никакви мотиви. В това нещо прозира желанието за нагнетяване на напрежението. Никой от изпълнителната власт, армията и полицията не иска да охранява тази зона. По никакъв начин не става ясно с какво е застрашено корабоплаването в зоната. Вчера беше поискано това в края на деня, а днес, малко преди да подаде оставка, ген. Красимир Станчев поиска охраната да бъде премахната. Това вече е факт и няма такава охраняема зона. За мен с тези действия се търсеше само провокация.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети по повод нестихващите скандали за случая в "Росенец" и писмото от НСО, за което бе дадена информация малко по-рано от премиера Бойко Борисов.

Борисов разкри скандално писмо на НСО на Радев за охраната на Доган. Ашколсун, възкликна той

"Държавните служби са длъжни да окажат съдействие на НСО. За първи път НСО направи подобно искане и после го оттегли. За мен тук прозира сценарий и политически пиар. Явно Христо Иванов и Румен Радев са тръгнали на обединение. За мен ген. Красимир Станчев беше принуден да подаде оставка заради един пост на Христо Иванов. Вчера видяхме обединение на ултра леви и ултра десни хора. Всичко това се случва в много важен и труден момент за България. В момента трябва да има стабилност, а ние се лутаме в темата "Росенец" или темата, че прокуратурата си върши работата. Най-важното е, че Манфред Вебер и ЕНП застават твърдо зад кабинета Борисов", категоричен бе Желязков.

Шефът на НСО хвърли оставка

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3240 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2020.07.10 | 20:32

6
Господине,Росенец се охранява много години преди да се появи Радев и няма защо да манипулирате народа,това,че сега не искате показва,че играете според ситуацията и сега целта ви е да прехвърлите и злепоставите президента Радев,не мислете обаче ,че всички ви вярват

2020.07.10 | 19:02

5
Срам ме е ,че този ни е президент!
ужас

2020.07.10 | 18:21

4
Този вместо да гние в затвора за 400 000 фалшиви бюлетини, той е министър. Виждате ли в каква държава живеем? Мафиотска.

2020.07.10 | 18:16

3
България страда от лизачите на бойко.
Ала бала

2020.07.10 | 18:00

2
Братчед е в кавички
Ала бала

2020.07.10 | 17:59

1
Брадчед, как няма да се лутаме, всяко едно ограбване и всяко едно престъпление има значение, омръзна ни , даже взе да става тъжно

Добави коментар

Водещи новини