Депутатите задължително с маски, предупредиха от Столичното РЗИ

  • 23 юни 2020 17:09

  • 548
  • 1
Депутатите задължително с маски, предупредиха от Столичното РЗИ
© Булфото, архив

Столична регионална здравна инспекция (СРЗИ) състави предписание за спазване на противоепидемичните мерки на Народното събрание за задължителното носене на маски. Остава изискването и за спазване на физическа дистанция и дезинфекция и ограничаване до минимум посещението на външни лица.

За предписанието и информиран и председателят на народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Глобяват премиера Борисов за липса на маска в Рилския манастир

При установяване на неспазване на издаденото предписание, лицето нарушило противоепидемичните мерки ще носи персонална административна отговорност, предупредиха от СРЗИ.

Вече стана ясно, че БСП и ГЕРБ ще бъдат глобени заради неспазване на изискванията за дистанция и струпването на едно място на много хора. Двете партии си позволиха събиране на членове на едно място. В "червените" редици вече има два случая на заразени с коронавирус членове. Глоба ще има и за премиера Бойко Борисов, който днес не бе с маска при посещение в Рилския манастир. Както е известно от днес маските при закрити пространства отново са задължителни. Засили се и контролът за хора, които не се съобразяват с това разпореждане.

Последвайте канала на

Novini.bg
548 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.24 | 03:46

1
А така лумпени , стойте цел ден с маски да ви дойде акъла !!!

Добави коментар

Водещи новини