Борисов с награда за родолюбие: Драго ми е, радвам се на всичко, което се прави

  • 15 юни 2020 13:04

  • 1246
  • 4
Борисов с награда за родолюбие: Драго ми е, радвам се на всичко, което се прави
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г получи наградата за родолюбие "Дядо Йоцо" на сдружение "Де е българското" за 2019 година.

Наградата бе връчена на премиера от основателя на сдружението Огнян Петров. Той заяви, че наградата е за приноса на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за развитието на страната, за всичко прави и е направил през годините. Наградата се връчва ежегодно от 2005 година на заслужили българи по време на едноименния със сдружението фолклорен фестивал край мездренското село Очин дол - родното място на Вазовия герой, на който е издигнат паметник.

Борисов отчете икономическото развитие на България пред секретаря по търговията на САЩ

Днес министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г провери на място строително-монтажните работи по изграждането на високоскоростния път Е-79 в участъка Мездра-Ботевград. В изграждането на участъка, който е разделен на два лота, ще бъдат вложени общо над 400 милиона лева от държавния бюджет, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно, която участва също в проверката. Тя посочи, че на предстоящото заседание на Министерския съвет в сряда ще бъде внесено за решение осигуряване на финансовите средства за плащане на отчужденията по трасето на високоскоростния път в участъците между Монтана и Видин.

"Драго ми е, приятно ми е, радвам се на всичко, което се прави", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след като получи наградата - статуетка на дядо Йоцо, която е реплика на паметника край Очин дол, и посочи първите извършени строителни работи по пътя.

Врачанският митрополит Григорий отслужи водосвет за успех на начинанието. За срещата с премиера на строителния обект бяха кметовете на Видин, Монтана и Враца, както и на общини от област Враца, народни представители от Северозападния район и областният управител на Враца Малина Николова, предаде БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
1246 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.06.15 | 13:25

1
РОДОЛЮБИЕ????БАРБА ГАНЬОС????МАГАРЕ И КОСМОС

2020.06.16 | 09:04

4
Може би ще откриеш нешо ново, стига си повтарял едно и също
идваааа седесарката с меч в ръка

2020.06.15 | 13:33

3
евалла другарко нинова,ние сме с вас ,дерзайте,действаите,след 2год. да изчезне бсп(БКП)!!!!!!напред синя терминаторке!!!!!мачкаи корни!!!БЕЗПЛАТНО ВИ РУГАЯ И ТО С ОГРОМНО УДОВОСТВИЕ ЧЕРВЕНИ ТЪПОЪГЪЛНИЦИ(ако разбират от ъгли изобщо)!!!!! ВЕРВАИТЕ СИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ....>>КОРНИ ИДВА НА СИВА КОБИЛА И ЩЕ ВИ РАЗБИЧКА МАМАТА!!!!!!Ако случайно не дойде ,пак ще дойде с нова партия,начело на копейкин,славето,майчето и тем подобни знайни и незнайни червени миндили!!!БЕ ГАДЕВ,ти на мен(тодор живков) ли ще се правиш,много си малък бе мишок

2020.06.15 | 13:26

2
АААААА.ЯСНО .ПОД РОДОЛЮБИЕ СИГУРНО РАЗБИРА МНОГО ДА ОБИЧА РОДНИНИТЕ СИ???КАТО БРАТОВЧЕДА РАДИ???

Добави коментар

Водещи новини