Надежда Нейнски: Възможна е коалиция между десни и ГЕРБ

  • 10 април 2012 08:41

  • 850
  • 2
Надежда Нейнски: Възможна е коалиция между десни и ГЕРБ
©

„Правителството с което аз съм работила защитаваше енергийните проекти. Ние не дадохме съгласите за затваряне на 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлодуй“, ката пред ТВ 7 Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., депутат в Европейския парламент от Синята коалиция.

По думите и те са защитавали интересите на България. „Много е важно да имаме стратегия, да се знае какъв е българския национален интерес. Тогава позицията ни и пред Европа, и пред Русия, и пред САЩ ще е много по-силна. Става въпрос за политика, а не за отделни личност“, каза тя.

Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. допълни, че целта им е да доразвием проекта и на следващите избори да покажат това. „Възможна е коалиция между десни и ГЕРБ. Важно е да си фар в едно море от подводни камъни“, каза тя.

На въпрос ще привлекат ли още хора тя отговори, че ще да има и нови лица, освен старите муцуни. „Опитах се и до голяма степен смених поколението в партията преди време“, допълни тя. По думите и обаче има огромна разлика между това да те назначат и това да те изберат. „Аз винаги съм била избирана. Смятам че е важна проверката на хората“, категорична е Нейнски.

Последвайте канала на

850 2

Коментари 2

Добави коментар
XXX

2012.04.11 | 09:38

2
Тая и Костов са толкова жалки, че незнам за къде се напъват при положение, че както е тръгнало след следващите избори ще изчезнат то политическата сцена завинаги, в което силно се надявам.
Виктор

2012.04.11 | 09:38

1
Надежда Михайлова и Иван Костов бяха хората ,които отказаха на САЩ и на Запада,да приемем 50 000 албанци от Югославия.Това беше единственият път,когато се опълчихме на Хамерика.Дали правителството на ГЕРБ би отстоявало националните интереси.

Добави коментар

Водещи новини