Цецка Цачева: Отговорността за Шенген е на всички

  • 12 юни 2011 12:13

  • 1074
  • 0
Цецка Цачева: Отговорността за Шенген е на всички
© Булфото

Tя е отговорност на всички държавни институции. Това заяви председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 в интервю за предаването на БНР „Неделя 150” по повод отлагането на решението за приемането ни в еврозоната от европейските министри на вътрешните работи.


„Ние сме свършили своята работа като парламент”, след като представителите на нашите европейски партньори са категорични, че в техническо отношение България е изпълнила изискванията за приемането ни, „но ние, народните представители, не дадохме добър знак в решаващия момент”, когато в съвета на министрите на вътрешните работи беше ясно предварително, че ще обсъждат темата, допълни Цачева.

Според нея парламентът не е бил на висотата на сигналите, които еднопосочно трябваше да бъдат излъчвани към нашите европейски партньори. Точно в този момент не беше удачно да бъде внесен вот на недоверие към правителството, посочи още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1074 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини