Нов депутат от ГЕРБ се закле

  • 04 април 2012 11:43

  • 1461
  • 0
Нов депутат от ГЕРБ се закле
©

Новият депутат от ГЕРБ Златко Тодоров положи клетва пред парламента. Той замести Пламен Цеков, който беше избран за управител на НЗОК.

В програмата на парламента е и проект за решение за създаване на временна комисия за проучване, анализ и обсъждане на добри практики и законодателни решения във връзка с регулирането на дейности по проучване и добив на подземни богатства при опазване на околната среда, както и второто четене на законопроекта за младежта, внесен от МС.

Депутатите ще обсъдят на първо четене промените в Закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, и на изделия и технологии с двойна употреба. Промените в Закона за Министерството на вътрешните работи е първа точка за четвъртък.

Първо четене на промени в Закона за кадастъра и имотния регистър, на  промени в Закона за устройство на територията, на промени в Закона за пътищата, както и второто четене на промените в Закона за обществените поръчки и в Закона за опазване на околната среда са също в програмата на парламента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1461 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини