Тома Биков: На всички, които имат нужда, ще им бъде помогнато в тази криза

  • 23 март 2020 14:15

  • 1270
  • 1
©

Чуха се вопли за раздаване на пари, но кажете ми кой може да каже докога ще продължи тази криза, за да коментираме какви стимули да дадем на обществото. Минали са едва десет дни от началото на извънредното положение... каква е тази трескавост?! Това сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за по време на извънредното заседание на парламента относно Закона за извънредното положение.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

,,Трябва да бъдем хладнокръвни, защото  хората очакват да покажем трезвост и спокойствие. Достатъчно напрежение има в обществото. Разбира се, че ще бъде подпомогнато на тези, които имат нужда. Ако бяхме изпълнявали вашите искания, днес нямаше да имаме този резерв, който искате да се отвори и да се раздаде. Защото вие от БСП през последните години, ако ви слушахме вас за бюджета, сега в него щеше да има дефицити, а не излишъци'', коментира още Биков.

Дариткова: Да подкрепим ветото, не е време за политиканстване и ежби

,,Няма нужда за един ден да изгърмим всички патрони. Не става така, нека да действаме по-спокойно и по-хладнокръвно – затова сме тук, защото го дължим на всички българи, които плащат цената на тази криза, която цена още не е ясно колко ще бъде.  Нека да не си правим евтин пиар на гърба на тази криза'', допълни народният представител от управляващите.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Човек

2020.03.23 | 15:08

1
Политическа проститутка!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини