На заседанията на комисиите на СОС ще присъстват само членовете им

  • 11 март 2020 12:16

  • 369
  • 0
На заседанията на комисиите на СОС ще присъстват само членовете им
© Булфото

Днес председателят на Столичния общински съвет /СОС/ Елен ГерджиковЕлен ГерджиковЕлен Стойчев Герджиков е роден на 07.06.1972 г. Висшето си образование завършва в СУ "Св. Климент свика извънреден председателски съвет във връзка с ограничаване на разпространението на COVID 19 и обявената от Световната здравна организация степен на спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването, с цел недопускане и ограничаване на разпространението му на територията на Столична община, съобщиха от общината.

Взе се решение на заседанията на постоянните комисии към СОС да присъстват само членовете им, заедно с експерта от дирекция "Секретариат на СОС" и да се излъчват онлайн в съответните канали на съвета - Facebook, Youtube, Sofia.bg, за да могат гражданите да следят важните теми, без физически да присъстват на тях.
Новият правилник на Столичния общински съвет е готов
Те ще могат да отправят питания по точки от дневния ред на комисиите на Facebook страницата на СОС. Председателите на комисии ще имат ангажимент да поставят въпросите на вниманието на останалите членове.

При необходимост ще се осъществява конферентна връзка с вносителите на доклади, външни експерти и заинтересовани лица.

Заседанието на Столичния общински съвет, което ще се проведе утре, 12 март, от 10.00 часа, традиционно ще бъде излъчено онлайн на Facebook, Youtube, Sofia.bg

Комисиите ще се проведат по нов временен график.

Последвайте канала на

Novini.bg
369 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини