Бойко Борисов почете жертвите на арменския геноцид

  • 03 април 2012 10:29

  • 928
  • 1
Бойко Борисов почете жертвите на арменския геноцид
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г положи венец на мемориала Цицернкаберд. Той и водената от него правителствена делегация се поклониха пред жертвите на насилствената масова депортация и убийства на арменци от младотурските власти в началото на 20 век. Посещението на мемориала е в рамките на официалната визита на премиера Борисов в Армения.

Министър-председателят разгледа музея и посади дърво в градината пред мемориала, каквато е традицията. След церемонията Борисов поля и борчето, посадено от бившия президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в при неговата визита през 2004 година с думите: "Това е българско дърво и е за добро".

По-късно започнаха разговорите "на четири очи" в сградата на Министерския съвет на Армения между премиерите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Тигран Саркисян и пленарните разговори между двете делегации.

Последвайте канала на

БТА
928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Марко

2012.04.04 | 02:14

1
Бойко се доказа като безпринципен тип за пореден път! Полага там венци, а тук отхвърли декларацията за арменския геноцид, а свали гащи на ДПС и подкрепи декларацията за етническо прочистване! УУУУУУ, предател!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини