Депутатите изслушват Борисов за тол системата утре

  • 26 февруари 2020 09:17

  • 685
  • 1
Депутатите изслушват Борисов за тол системата утре
© Булфото (архив)

Депутатите решиха да изслушат премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за тол системата на 27 февруари. 

Предложението дойде от БСП и то бе представено от Георги Свиленски. 

Тол системата тръгва от 1 март

Първоначално предложението на групата не бе прието, но след поискано прегласувано - "за" бяха 105 народни представители, "против" - 76 и "въздържали се" - 45, с което то бе прието.

По предложение на ГЕРБ ще бъдат изслушани в парламента и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и проф. Олег Асенов от АПИ. 

Мотивите за изслушването на министър Аврамова представи народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков.

"Безспорно на 1 март предприемаме сериозна промяна в начина на таксуване, за ползване на републиканската пътна инфраструктура. Системата трябва да се превърне в една от най-модерните системи за таксуване на пътища в цяла Европа. Няма как да очакваме, че създаването на такава електронна система, една такава реформа няма да доведе до технически проблеми", допълни още Ненков.

Петя Аврамова разкри има ли проблем с винетната система

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
685 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ивайло

2020.02.26 | 15:05

1

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Добави коментар

Водещи новини