Караянчева: Васил Левски е най-чистата и свята личност за всеки българин

  • 19 февруари 2020 09:17

  • 453
  • 4
Караянчева: Васил Левски е най-чистата и свята личност за всеки българин
© Булфото (архив)

Днес почитаме паметта на най-великия син на България - Апостола на свободата - Васил Левски. Това заяви в началото на днешното пленарно заседание председателят на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на

"За всеки българин Левски е най-чистата и свята личност в нашата история. Левски е нашият Апостол и водач, светец и революционер, нашето основание като народ за самочувствие и гордост", каза още председателят на НС.

"Апостолът ни научи да живеем достойно. Днес сме длъжни да си припомним думите му: "За Отечеството работя, байо! Кажи ти моите и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно", допълни тя. 

"Нека помним посланията му и да преоткрием ценностите, които ни завеща. Левски е нашето мерило за отдаденост на нашия народ. Поклон пред паметта на Васил Левски", заяви Караянчева. 

Борисов положи цветя пред паметника на Васил Левски

Последвайте канала на

Радина Лазарова
453 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иванчо

2020.02.19 | 11:15

4

Да ама ти не си такава и никога няма да бъдеш.

Наистина

2020.02.19 | 10:46

3

Знаем...Знаем кои са истинските българи ! Хубаво,че ги е имало !!! Не е нужно да го чуваме от Вас политиците. Днес сте на власт, а утре не.А истинските ПАТРИОТИ са в сърцата Ни.Стараем се да им подражаваме по някакъв начин , за да Ни бъде по-леко в тези трудни времена за България !

2020.02.19 | 09:56

2

a ko ni kazva neshta koito njie sme cuvali vece hiliadi pati edna ot nai tamnite licnosti na balgaria vav tozi moment grobarskata metresa strina cveta.

2020.02.19 | 09:26

1

Така каза една туркиня!

Добави коментар

Водещи новини