Слави Трифонов разкри видео от учредяването на партията си

  • 17 февруари 2020 07:12

  • 2904
  • 4
Слави Трифонов разкри видео от учредяването на партията си
© Facebook

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в публикува видео от началото на учредителното събрание на партията си. След като съдът отказа регистрация на "Няма такава държава", шоуменът и приближените му обявиха създаването на "Има такава държава". И този път учредяването стана без присъствие на медиите.

Още в началото водещият не пропусна да "захапе" съдебната система.

"Толкова им харесва да учредяваме партия, че ни викат на бис. Според мен това, което направи съдебната система, е да ни извика на бис, за да се настръвим още повече", каза Трифонов.

Слави Трифонов създава "Има такъв народ"

От публикуваното 10-минутно видео става ясно, че 808 са учредителите на партията. Бяха направени заявки, че партията ще участва на следващите парламентарни избори, които са догодина. Всеки от сценаристите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в говори за това към какво ще се стреми новата формация. Амбицията е "честността да бъде най-добрата политика".

Партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се обявява за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на депутатите наполовина, въвеждане на електронно гласуване и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2904 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЦИЦЕРОН

2020.02.17 | 10:10

4

Простака е непобедим.

куку

2020.02.17 | 09:51

3

Простаци говорят простотии.

2020.02.17 | 09:17

2

Главозамаян, откачен ,намръщен и зловещ учиндолски Простак.....

.

2020.02.17 | 08:18

1

Славчо, мн си повярва!

Добави коментар

Водещи новини