Александър Сиди от ВМРО: Малките населени места са оставени на произвола на банди

  • 11 февруари 2020 18:49

  • 719
  • 0
Александър Сиди от ВМРО: Малките населени места са оставени на произвола на банди
© БНТ

Българската изложба в Лувъра трябва да включва българска история. Много години слушахме, че Османско робство не е имало, а този тип изложба показва неистините. Това заяви депутатът от ВМРО Александър Сиди в предаването "Още от деня" по БНТ. 

"Няма проникване на османска култура в християнската българска култура. Радвам се, че от Българската православна църква имаха категорична позиция. БПЦ най-после се завръща в живота на българина", каза още той. 

Припомняме, че Светият синод не даде разрешение за българската изложба в Лувара. Духовниците изпратиха писмо до Министерството на културата, което завършва с думите: "Светият синод не дава благословия експонати на НЦИАМ и ЦИАИ да участват в спомената изложба“.

ВМРО: БПЦ показа, че има надежда за вярата на българите, като спря ислямската изложба в Лувъра

Депутатът от ВМРО коментира и предложението за добровлни отряди и сексуалното обучение на четвъртокласници: 

"В програмата за управление на ГЕРБ и "Обединени патриоти" е вписан Закона за доброволчеството. Предлагаме част от политиката на ВМРО за сигурността на българските граждани. Малките населени места са оставени на произвола на банди. Уверен съм, че имаме подкрепата на ГЕБР", коментира Сиди.

"И сега има доброволни отряди, които пазят селата. Не искаме тези хора да имат право да стрелят, а да могат да задържат крадци докато дойде полицията", допълни депутатът от ВМРО.

"Защо някакви хора яростно се опитват да наложат джендър образование в училищата. Абсурдно е. Не може да учат четвъртокласници, че е нормално да бъдат привлечени от същия пол. Половете са мъжки и женски, другото са изврaщения", завърши Александър Сиди. 

Принудиха четвъртокласници да рисуват полови органи и да се целуват

Последвайте канала на

Радина Лазарова
719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини