МС ще направи промени в Националния механизъм за мониторинг на борбата с корупцията

  • 11 февруари 2020 18:30

  • 289
  • 2
МС ще направи промени в Националния механизъм за мониторинг на борбата с корупцията
© Novini.bg

Министерският съвет ще одобри на утрешното си редовно заседание промени в свое постановление от 2019 г. за създаване на Национален механизъм за мониторинг на борбата с корупцията, организираната престъпност, съдебната реформа и върховенство на законна и на Съвет за координация и сътрудничество. Това съобщи пресслужбата на кабинета.

Правителството ще обсъди промени в няколко наредби, сред които - за опазване на околната среда в морските води, за определяне на видовете работи, за които се установява допълнителен платен годишен отпуск и за посочване на нередности, представляващи основания за извършване на финансови корекции, и процентните показатели за определяне размера на финансовите корекции по реда на Закона за управление на средствата от европейските структурни и инвестиционни фондове.

Обявяват българин със забрана за влизане в САЩ заради корупция

Кабинетът ще се запознае и с доклад за касовото изпълнение на държавния бюджет и на основните показатели на консолидираната фискална програма за 2019 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Драган

2020.02.11 | 18:40

1

Още преди 60 години когато Тошо тиквате прилагаше разни механизми, Вуте беше рекъл: -Щом е механизъм оно че се развали. Сега другата тиква ще го корегира.

2020.02.11 | 20:36

2

По Тошово време беше лесно! Механизъм, Москвич, да се развали на пътя се оправяше с чук, клещи, пирон и тел... И мамата- задължително! Сега хакери, макери, НАП, мап,уйап... много сложно! И много пари и бонуси!

Добави коментар

Водещи новини