Хамид Хамид: Вотът на недоверие не е само за кризата в Перник, а за цялостен провал в екологията

Вотът е за пълен провал в екологичната политика. Не става въпрос само за водната криза в Перник. Говорим и за боклука, който влиза в България, и за мръсния въздух.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ДПС Хамид Хамид, който коментира темата за предстоящия в петък вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". "Този вот иска да постави остро всички проблеми в сектора. По време на дебатите няма да извадим данни само за Перник, а за цялостния провал на управляващите в тази сфера. Факт е, че няма алтернатива, която да поеме властта в момента, но не можем да гледаме как институциите бездействат и държавата умира. В момента в България гледаме уан мен шоу. Един човек доставя сам водата на Перник, той сам строи магистрали и пътища, всичко прави сам. За Бойко Борисов говоря. Всичко това показва, че останалите около него не работят и бездействат. Решаването на кризи трябва да се взима от работещи институции, а това в България явно не се случва", разкри Хамид. 

ДПС подкрепя БСП за вота на недоверие

"Нямам представа дали Ахмед Доган и Делян Пеевски имат частна охрана. Нашето предложение е всеки охраняван от НСО да си плаща затова. Законът преценява кои да бъдат охранявани от НСО. Не виждам пречка да се предостави или дари личен автомобил, с който да бъде охраняван някой. От ДПС сме готови да предоставим такива автомобили. Не виждам и пречка да се плаща за охрана. Ще обсъдим всички предложения за НСО. Ние сме отворени за дебати по тази тема, за да се вземе най-доброто решение", обяви депутатът от ДПС. 

Пазените от НСО да си плащат за охраната, поиска ДПС

Коментари

 1. 2020.01.22 | 13:39

  Mnogo natzionalisti v toia sayt. Ot selata maknat chuvalite s darva. Imat darzhavna rabota. Zamozhni hora sa, no pintii iavno. Ot parvia do gornia tehen etazj po stalbishtata s darva, horata na cc, da si gi namestiat po balkonite, no nali sa na vlast mladite im e razresheno vsishko. Da stane bay todor da vi vidi shte vi naplue i cc i bb i site upravliavashti. Po ulitzite e mrasotia i nikoy ne go enia.

 2. 2020.01.22 | 09:05

  ВАШАТА ПАРТИЯ СЪСИПВА НАЙ МНОГО ПРИРОДАТА НА БГ. 80%ОТ ФИРМИТЕ ИЗСИЧАЩИ ГОРАТА СА НА ТУРЦИ!

 3. 2020.01.22 | 08:40

  Какво значи няма алтернатива на това просташко некомпетентно и корумпирано управление .Значи вие сте по големи простаци понекомпетентни и покорумпирани за да не сте алтернатива на това бандитско и разбойническо управление

 4. 2020.01.22 | 08:37

  Хамидчо като няма алтернатива ,за какъв чеп сте в парламента ,и за какъв чеп сте оопозиция .Значи не ставате за нищо , и за какъв чеп лаете за преформатиране на властта.

 5. 2020.01.22 | 07:55

  Тоя резания 100% е проял свинско,станал е като свиня

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет