Крум Зарков: "Движение 21" подкрепиха инициативата ни за вота на недоверие

  • 20 януари 2020 14:18

  • 633
  • 4
Крум Зарков: "Движение 21" подкрепиха инициативата ни за вота на недоверие
© Булфото (архив)

„Поредна ползотворна среща, този път с "Движение 21", които подкрепиха нашата инициатива и оцениха високо мотивите, които сме изработили. С тях споделяме общо разбиране, че не може да се очаква от това правителство, което докара чрез некомпетентността си тази криза, да я реши и да проведе необходимите за страната ни реформи“.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо след консултации с Движение 21 в парламента. Зарков уточни, че от левицата отново са получили подкрепа и продължават с разговорите. „Надяваме се обществото да разбере, че така повече просто не може“, заключи депутатът.

БСП се обедини с АБВ за вота на недоверие

От страна на "Движение 21", зам.-председателят Данаил Георгиев коментира, че приветстват инициативата за обмяна на мнение и са изразили негативната си оценка за управлението на ГЕРБ пред левицата. Той подчерта, че управлението на ГЕРБ води до влошаване качеството на живот като цяло в страната. „Има дефицит на справедливост“, смята още Георгиев.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
633 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.01.20 | 15:26

4

Това "движение" си е жив гърч на БСП ООД и онази т.донч.,а може би и ванко едно!!Само галева не ги е подкрепила още,ама тия пък нямат как да платят защото Импекса открадна и парите на БСП ООД !!

2020.01.20 | 15:24

3

Това "движение" си е жив гърч на БСП ООД и онази т.донч.,а може би и ванко едно!!Само талева не ги е подкрепила още,ама тия пък нямат как да платят защото Импекса открадна и парите на БСП ООД !!

2020.01.20 | 15:14

2

Krumeee, prost si gato galosh! A pita li Donceva k.urvata na Multirgroup dali shte glasuva s vas?!...

Aaa tia ne bila v parlamenta! Ami togava cii shte go darzi dartata komundelka!?

Krumeee, Krume, parlamentat ne e McDonald`s tapo cerveno kopele!

2020.01.20 | 14:55

1

Круме,пилците се броят на есен

Добави коментар

Водещи новини