Какво послание остави Борисов в кралския дворец Кубе палас в Египет

  • 15 януари 2020 08:29

  • 1010
  • 2
Какво послание остави Борисов в кралския дворец Кубе палас в Египет
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва днес в официалното откриване на новата египетска военноморска база „Бернис“ на брега на Червено море.

На летището в Кайро на път за базата премиерът Борисов бе изпратен от министъра на селското стопанство и усвояването на земите Мохамед Марзук Ал Кусейр.

Преди заминаването си от египетската столица българският премиер остави послание в специалната книга в кралския дворец Кубе палас, където бе отседнал с водената от него делегация.

 

 

В състава ѝ е вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

 

Ето как посрещнаха Борисов в Египет

 

На събитието във военноморската база „Бернис“ ще бъде президентът на Арабската република Египет Абдел Фаттах Ас-Сиси, по чиято лична покана премиерът Борисов ще участва в церемонията по откриването.

 

 

Припомняме ви, че първата срещата между българския министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и египетския президент Абдел Фаттах Ас-Сиси се проведе в кулоарите на годишната 73-та сесия на ОС на ООН през септември 2018 г., където двамата лидери се договориха за практическо активизиране на партньорството.

В резултат на заявената и от двете страни добра воля за сътрудничество, на 23-24 октомври 2018 г. премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе на двудневно посещение в Кайро. А на 24-25 февруари 2019 г. българският министър-председател участва в първия по рода си форум на най-високо равнище между ЕС и Лигата на арабските държави в египетския курорт Шарм Ел-Шейх, където също разговаря с египетския президент Сиси. В рамките на срещата им тогава бе потвърдена волята за развитие на двустранните отношения.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1010 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.01.15 | 10:09

2

Нашия бай ганьо кога се е научил и да пише? 100% накой му го е написал, а той само емпозирал за снимката!

2020.01.15 | 08:45

1

Държавата се тресе от безнадежност той се разкарва по арабията без да му пука за народа си

Добави коментар

Водещи новини