Плевнелиев: Трябват ни идеи и стратегии

  • 29 март 2012 09:47

  • 804
  • 3
Плевнелиев: Трябват ни идеи и стратегии
© Булфото

"За да успее България, трябва да се обединим около няколко стратегически приоритета", категоричен бе президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Това той заяви по време на Седмата годишна конференция – „Стратегическа инфраструктура, България 2012”.

"Нека бъдат 10 - 20 големи, значими, най-смислените проекти – около тях нека да функционира нашата визия, да търсим решения, нека да ги стартираме, нека да ги изпълним", каза още Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.


„Стратегическата инфраструктура я намираме в създаването на работещи инициативи. Днес искам да провокираме мисленето си дългосрочно. Всеки има своите идеи, всеки търси работещ вариант, всеки търси не просто само визиите, но и тяхното осъществяване на практика. Успяват тези, които знаят как да постигнат целите си. Няма нищо по-лошо, по-фатално за едно общество, от липсата на идеи”, допълни още Плевнелиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
804 3

Коментари 3

Добави коментар
phillip

2012.03.30 | 12:50

3
нали изборите ги спечелиха с идеите и стратегиите на ГРОБ, къде са сега тези идеи, май истината излезе наяве ...
777

2012.03.29 | 11:19

1
Абе скъсан капут нали затова сме ви сложили там уж да мислите а не даси пълните джобовите.Това е хубаво че няма дасе строи нова АТОМНА БОМБА но сега трябва да се измисли нещо зада неостанем на тъмно
Намбър 1

2012.03.29 | 12:43

2
Каква атомна бомба бе, друга алтернатива на атомната електроенергия няма! Каквото и да измислят ще е 6-10 пъти по-скъпо и абсолютно зависими от Русия или някой от нашите съседи. А тоя смешен президент да вземе да се скрие някъде че освен да повтаря думите на премиера и да го следва като кученце друго не знае!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини