Започна срещата на Борисов с превозвачите

  • 10 януари 2020 09:33

  • 955
  • 1
Започна срещата на Борисов с превозвачите
© Министерски съвет

Започна срещата на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с превозвачите, предаде репортер на Novini.bg.

В нея участват представители на Конфедерацията на автобусните превозвачи, на Съюза на международните превозвачи, на Камарата на автомобилните превозвачи в България, на Националното сдружение на българските превозвачи, на Националния таксиметров синдикат, на АЕБТРИ и на Камарата на автобусните превозвачи.

Превозвачи излизат на протест, Борисов се среща с тях

На разговора присъстват още министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, както и проф. Олег Асенов, член на УС на АПИ.

Превозвачи стягат протести срещу ТОЛ системата

Припомняме, превозвачите са недоволни от тарифите за тол таксите и настояват за тяхното актуализиране. Те обявиха, че подготвят национален протест срещу "несправедливите обхват и цени на тол системата и срещу опасностите за обществото от нерегламентираните превози на пътници". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
955 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ганчо

2020.01.10 | 10:01

1

Да возят без такси. Тези не се наядоха. Голяма им била таксата. Ало нали я намалиха от първоначалната. Ще клакне Б. Борисов пред тях. 90% от тези на срещата са бивши министри. Най-голямото лапане е в транспорта.

Добави коментар

Водещи новини