Караянчева изпрати съболезнователен адрес до колегата си от Украйна

  • 08 януари 2020 13:29

  • 309
  • 0
Караянчева изпрати съболезнователен адрес до колегата си от Украйна
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до председателя на Върховната рада на Украйна Дмитро Разумков по повод самолетната катастрофа край Техеран, довела до многобройни човешки жертви.

В писмото Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изразява своите и на народните представители от 44-ото Народно събрание най-искрени съболезнования и съчувствие, съобщиха от пресцентъра на парламента. „Солидарни сме и скърбим заедно с приятелския украински народ за жертвите на този трагичен инцидент. Споделяме ужаса и мъката на потопените в скръб семейства на жертвите“, пише председателят на парламента. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изразява надежда, че причините, довели до тежката катастрофа, ще бъдат изяснени, което ще позволи предотвратяване на други инциденти.

Украински пътнически самолет се разби в Иран. Няма оцелели

„Приятелска България скърби заедно с Вас и споделя мъката, причинена от трагичната злополука!“, заявява председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини