Илияна Йотова: Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата

Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата, е заявила вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на честването на 100-годишния юбилей на Народно читалище "Емил Шекерджийски - 1919" в Еврейския културен дом в София. Това съобщиха от президентския прессекретариат.

Едно от най-ценните човешки качества е толерантността между различните етноси, желанието да помогнеш на всеки, който има нужда от теб, да подадеш ръка, е посочила Йотова и е отбелязала, че това е голямото послание на всички поколения, минали през изграждането и развитието на читалище "Емил Шекерджийски - 1919".

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е подчертала дългата и нелека история на читалището, което, въпреки че два пъти е затваряно, защото е еврейски културен център, е успяло да устои на времето и да се превърне в силно средище на духовност, култура и развитие.

Нерешени световни проблеми отново ни връщат към едни от най-мрачните страници от историята, свидетели сме на ксенофобия, разделение, език на омразата, антисемитизъм - трябва да сме непримирими към всичко това, е посочила вицепрезидентът.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е удостоила читалище "Емил Шекерджийски - 1919" за активната му дейност с почетния плакет на вицепрезидента.Председател на читалището е Мориц Машиах.

Илияна Йотова: Възможност за достоен живот дължим на хората с увреждания

Коментари

  1. 2019.12.15 | 08:12

    Започнете от вас,от другаря рогачев ветов десиславов

  2. 2019.12.14 | 23:04

    Мадам ,що не го кажеш на фатмачето на решетников и онова,известно като десата??!И на Импекса и Кире контрабандата!!!

  3. 2019.12.14 | 19:51

    В ГАЗОВАТА КАМЕРА ЧИФУТИ КАТО СОЛОМОН ПАСИ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МРЪСНИ ЧИФУТИ В БЪЛГАРИЯ безкомпромисна СЪРТ за всеки ЧИФУТ

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет