Илияна Йотова: Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата

  • 14 декември 2019 19:19

  • 440
  • 3
Илияна Йотова: Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата
© Пресцентър Президентство

Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата, е заявила вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на честването на 100-годишния юбилей на Народно читалище "Емил Шекерджийски - 1919" в Еврейския културен дом в София. Това съобщиха от президентския прессекретариат.

Едно от най-ценните човешки качества е толерантността между различните етноси, желанието да помогнеш на всеки, който има нужда от теб, да подадеш ръка, е посочила Йотова и е отбелязала, че това е голямото послание на всички поколения, минали през изграждането и развитието на читалище "Емил Шекерджийски - 1919".

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е подчертала дългата и нелека история на читалището, което, въпреки че два пъти е затваряно, защото е еврейски културен център, е успяло да устои на времето и да се превърне в силно средище на духовност, култура и развитие.

Нерешени световни проблеми отново ни връщат към едни от най-мрачните страници от историята, свидетели сме на ксенофобия, разделение, език на омразата, антисемитизъм - трябва да сме непримирими към всичко това, е посочила вицепрезидентът.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е удостоила читалище "Емил Шекерджийски - 1919" за активната му дейност с почетния плакет на вицепрезидента.Председател на читалището е Мориц Машиах.

Илияна Йотова: Възможност за достоен живот дължим на хората с увреждания

Последвайте канала на

Novini.bg
440 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.12.15 | 08:12

3

Започнете от вас,от другаря рогачев ветов десиславов

До мадам Йотова

2019.12.14 | 23:04

2

Мадам ,що не го кажеш на фатмачето на решетников и онова,известно като десата??!И на Импекса и Кире контрабандата!!!

Смърт за ИЗРАЕЛ

2019.12.14 | 19:51

1

В ГАЗОВАТА КАМЕРА ЧИФУТИ КАТО СОЛОМОН ПАСИ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МРЪСНИ ЧИФУТИ В БЪЛГАРИЯ безкомпромисна СЪРТ за всеки ЧИФУТ

Добави коментар

Водещи новини