Младен Маринов поиска система за ранно долавяне на прояви на екстремизъм

  • 13 декември 2019 12:07

  • 475
  • 1
Младен Маринов поиска система за ранно долавяне на прояви на екстремизъм
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, се обяви за изграждане на система за ранно долавяне на прояви на екстремизъм, още на ниво език на омразата.

Нужен е всеобхватен подход за справяне с тези предизвикателства, каза той след откриването на тематичен форум за сигурността в региона. България е страна с нисък риск, няма идентифицирани българи, включени в организации, които да участват във военни конфликти или да подготвят такива прояви.

Херо Мустафа: Корупцията е един от проблемите на региона

Колегата му от Северна Македония Оливер Спасовски заяви, че с опасните форми се сблъскват всички страни по света. Заместник-вътрешният министър на Албания Румина Куко припомни, че проблемите и заплахите пред всички страни в региона са общи. Затова всички страни, които не са в ЕС, трябва колкото може по-бързо да се присъединят, за да се работи още по-лесно за противодействието на тези заплахи. Косовският вътрешен министър Екрем Мустафа заяви, че за Западните Балкани остава основно предизвикателство как да се воюва срещу екстремизма.

Последвайте канала на

БТА
475 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
haha

2019.12.13 | 12:15

1

Трябва да започне още с кадрите на МВР

Добави коментар

Водещи новини