Цонев за субсидиите: БСП и ГЕРБ сключиха брак по сметка, кумува им Валери Симеонов

  • 06 декември 2019 08:24

  • 1119
  • 3
Цонев за субсидиите: БСП и ГЕРБ сключиха брак по сметка, кумува им Валери Симеонов
© Кадър - Нова телевизия

Решението за субсидиите не е законно, защото е взето на трето гласуване, а то е забранено от правника. Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев в ефира на Нова телевизия.

Знаем, че Корнелия Нинова не се е срещала с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Използвала е посредник. Той се казва Валери Симеонов, а това е брак по сметка между комунисти и антикомунисти на които кумува Симеонов.

Халил Летифов за субсидиите: Видяхме политическото лицемерие в целия му блясък

"БСП лицемерничи, когато се извинява за Валери Симеонов. С най-голяма щета излиза премиерът, защото неговата дума бе потъпкана, а той обеща на хората чрез референдума", каза още той.

Нинова: Лъжа е, че имаме договорка с Борисов за субсидиите

Според него те не могат да сезират Конституционния съд, защото нямат достатъчно депутати. "Не очаквам президентът да наложи вето, защото то е запазено за други цели", каза още депутатът от ДПС по повод законовите възможности за противодействие на гласувания закон.

Последвайте канала на

Калина Христова
1119 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.12.06 | 09:48

3

nishto novo ne ni kazvash conev po umnite balgari sas izklucenie na grobarskite podlogi mnogo otdavna se biaha ubedili vav tozi brak da toi beshe prekrit no sega izleze na iave cestito na glupcite

Мента ли си ...

2019.12.06 | 09:39

2

паричките ли не ви стигат политическа прости-тутко

Fa

2019.12.06 | 09:30

1

Мента, вие от ДПС бяхте с всички. Не се правете на ощипана мома.

Добави коментар

Водещи новини