Радев инициира среща с министри, отговарящи за водния сектор

  • 04 декември 2019 15:44

  • 331
  • 2
Радев инициира среща с министри, отговарящи за водния сектор
© Булфото (архив)

На 5 декември, четвъртък, от 15.30 часа на „Дондуков“ 2 президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се срещне с представители на изпълнителната власт във връзка с въпроси, свързани с тежката ситуация, в която се намира водният сектор, и множеството предизвикателства пред неговото добро и ефективно управление.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. На срещата са поканени министрите на отговорните по въпроса ведомства – министърът на икономиката, министърът на регионалното развитие и благоустройството, министърът на околната среда и водите и министърът на здравеопазването.

Кметът на Перник е внесъл сигнал до прокуратурата заради безводието

Сутринта президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва и в Петнадесетия национален иновационен форум „Иновации и икономически растеж“. Началото на форума е от 10.30 часа в „София Хотел Балкан“. Държавният глава ще връчи голямата награда в Националния конкурс "Иновативно предприятие на годината".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
331 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
чичо

2019.12.05 | 10:23

2

Това се казва, да си вреш носа там където не ти е работа.

2019.12.04 | 17:17

1

Боклук

Добави коментар

Водещи новини