Хасан Адемов: Смяната на министър на принципа "стани да седна" няма да реши проблемите

Няма да подкрепим рокадите в кабинета - смяната на министър на принципа "стани да седна" няма да реши проблемите. Това каза депутатът от ДПС и председател на социалната комисия Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва по време на дебатите по гласуването на Деница Сачева за министър на труда и социалната политика на мястото на Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

Аз ще се опитам за разлика от колегите да говоря по-тихо да кажа нещо по-съществено. Ние категорично не сме съгласни с процедурата по включване на точката от дневния ред. В правилника за организация на дейността на Народното събрание е казано, че на извънредно заседание дневният ред се гласува предварително. Дневният ред е гласуван миналата седмица и той включва две точки. Нищо извънредно, нищо чрезвичайно не налага включването на други точки, заяви Адемов.

"Атака" против Деница Сачева за социален министър

Сега няколко думи по същество. Смяна на един министър с друг - кой от проблемите в социалната политика решава тази кадрова промяна? Смяната на министъра на принципа "стани да седна" няма да реши нито един от въпросите в социалната сфера. Министър Сачева ще завари същите проблеми, които ги има в министерството. Съвсем скоро към тези проблеми, ще бъдат добавени още други. Социалното разслоение в обществото е това, което дразни всички български граждани, каза още депутатът от ДПС.

Драгомир Стойнев: С Деница Сачева джендър идеологията се връща на политическото поле

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет